28 / 03 / 2024

Anthill Residence akıllı bina kategorisinde birinci oldu!

 Anthill Residence akıllı bina kategorisinde birinci oldu!

Gelecek vaat eden yatırımlardan biri olan akıllı bina kategorisinde ödül, Anthill Residence’ın oldu. Firma adına ödülü Ant Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Okay aldı



Silverline Ankastre, Ekonomist, Capital, Maison Française ve hurriyetemlak.com’un işbirliği ile bu yıl ikincisi gerçekleştirilen “Türkiye’nin En Başarılı Emlak Yatırımları Araştırması 2012” in sonuçları, 30 Ocak 2013 Çarşamba Günü, Grand Hyatt İstanbul Otel’de düzenlenen görkemli bir tören ile açıklandı.


 Anthill Residence akıllı bina kategorisinde birinci oldu!


Türk Emlak sektöründe yatırımları teşvik etmek ve sektöre katkı sağlamak hedefi ile organize edilen ve bir zirve havasında geçen törende, Türkiye’nin en başarılı üç emlak yatırımı ve 12 farklı kategorideki yatırımlar ödüllendirildi. Yüksek sayıda başvurunun olduğu araştırmada, kazanan firmalar büyük jüri tarafından değerlendirildi.


Kurumların kendilerinin aday olabildiği gibi, kamuoyu tarafından da aday gösteriminin yapıldığı araştırmada, firmaların doğru kategorilerde ve en sağlıklı şekilde değerlendirmesini yapmak için oluşturulan büyük jüride, akademisyenler, gayrimenkul uzmanları, yatırım uzmanları, basın mensupları ve iş dünyasının farklı sektörlerinden çok sayıda saygın temsilci yer aldı.


 Anthill Residence akıllı bina kategorisinde birinci oldu!


Akıllı Bina Kategorisinde Birinci


Anthill Residence


Gelecek vaat eden yatırımlardan biri olan akıllı bina kategorisinde ödül, Anthill Residence’ın oldu. Firma adına ödülü Ant Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Okay aldı. Aynı kategoride 42 Maslak ikincilik ödülüne, Via Green ise üçüncülük ödülüne layık görüldü.


Geri Dön