25 / 04 / 2024

Antriva Beykoz'da son 2 villa!

Antriva Beykoz'da son 2 villa!

Firma: Ant Yapı

Proje: Antriva

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 20 dakika mesafede konumlanan Beykoz Antriva projesinde son 2 villanın satış süreci devam ediyor. Projede fiyatlar 972 bin dolardan başlangıç gösteriyor...



İstanbul Anadolu yakasında Beykoz'a bağlı Riva'da hayata geçirilen  Antriva  projesi 41 bin 470 metrekare arsa alanı üzerine yayılıyor. Antriva Villaları'nda son 2 villanın satış süreci devam ediyor.


Ant Yapı imzası ile hayata geçirilen Antriva Evleri toplam 99 adet müstakil ve ikidz villadan meydana geliyor. Antriva lokasyon olarak Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 20 dakika mesafede konumlanıyor.


Antriva Beykoz Evleri'nde telefon ve uydu TV sistemi, basketbol alanları, tenis, voleybol alanları, fitness center, internet bağlantıları, açık ve kapalı yüzme havuzları gibi imkanlar bulunuyor.


Beykoz Antriva Villaları ödeme planı kapsamında banka kredisi ile vadelendirme imkanı sunuluyor. Antriva Evleri villa fiyatları 972 bin dolar ile 985 bin dolar arasında farklılık gösteriyor. 


Villa teslimlerin hemen gerçekleştiği Beykoz Antriva Konutları'ndaki A tipi villalar 569 metrekare, B tipi villalar 574 metrekare ve C tipi villalar 323 metrekare alanlarla tasarlandı.


Antriva Beykoz nerede?

Antriva adres: Riva(Çayağzı) Köyü, Beylik Mandıra Caddesi, Gonca Sokak, No:2 Beykoz / İstanbul


Antriva Evleri iletişim

Telefon: (0216) 630 67 67

Web Adresi: www.antriva.com.tr

Maide KARADAĞ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön