19 / 04 / 2024

Antriva Villaları'nda 470 bin dolara!

Antriva Villaları'nda 470 bin dolara!

Antriva Villaları'ndan konut sahibi olmak isteyenler yüzde 25 peşinat vererek, Yapı Kredi, Vakıfbank, İş Bankası, ING Bank, Bank Asya ve Akbank 'tan kredi kullanabiliyorlar. Minimum yüzde 30 peşinat verildiği taktirde 24 aya kadar vade imkanı sağlanabiliy



Ant Yapı tarafından 2010 yılında Beykoz-Riva 'da hayata geçirilen Antriva Villaları 'nın 2012 yılının Haziran ayında tamamlanması planlanıyor.

100 dönüm arsa alanı üzerinde inşa edilen Antriva Villaları, ikiz villalar ve müstakil villalar olmak üzere toplam 99 villadan meydana geliyor.

Yüzde 60 'lık kısmının satışı tamamlanan Antriva 'da 323 metrekarelik ikiz villalar ve alanları 569 metrekare ile 574 metrekare arasında değişen müstakil villalar yer alıyor.

Antriva Villaları 'nda ikiz villaların fiyatları 470 bin dolar ile 510 bin dolar arasında; müstakil villaların fiyatları ise 750 bin dolar ile 795 bin dolar arasında farklılık gösteriyor.

Projeden konut sahibi olmak isteyenler yüzde 25 peşinat vererek, Yapı Kredi, Vakıfbank, İş Bankası, ING Bank, Bank Asya ve Akbank 'tan kredi kullanabiliyorlar. Veya firma tarafından sağlanan ödeme kolaylığına göre ise minimum yüzde 30 peşinat verildiği taktirde 24 aya kadar vade imkanı sağlanabiliyor.

Ant Riva Villaları 'nda yer alan A tipi villalar 569 metrekare, B tipi villalar 574 metrekare, C tipi villalar 323 metrekare olarak tasarlandı.

Ulaşım kolaylığıyla da turizmin ilgi odağı olan Antriva Villaları'nda tracking, deniz sporları, scuba diving, golf, balıkçılık, bisiklet, atv, binicilik ve benzeri birçok aktivite olanakları bulunuyor.   Antriva bünyesinde basketbol, tenis, voleybol, fitness gibi etkinlikler ve otantik kır kahvesi de yer alıyor.

Ant Riva projesinde açık-kapalı yüzme havuzu, fitness, sauna ve kafeteryadan oluşan sosyal tesisin yanı sıra, açık alanlarda basketbol-voleybol sahası, tenis kortu, çocuk oyun alanları ve kır kahvesi bulunuyor. Riva deresi kıyısında yer alan yaklaşık 1 dönüm arsa üzerinde oluşturulacak kayıkhane ve site sakinlerine hizmet edecek şekilde bir de balıkçı teknesi mevcut olacak.

İsmini Rumca 'da “su kenarındaki yerleşim ”den alan Riva, upuzun kumsalları, el değmemiş ormanları, geniş tarım alanları ve derin deresiyle tarım ve balıkçılığın gözdesi.

“Beykoz Antriva'da 482 metrekarelik bir yaşam alanı sunan A tipi villalar, eğimli çatıları ve en alt kattaki özel alanlarıyla Antriva 'daki hayatın tüm güzelliklerini gözler önüne seriyor. 487 metrekarelik bir yaşam alanı sunan B tipi villalar, eğimli çatıları ve en alt kattaki özel alanlarıyla Antriva 'daki hayatın tüm güzelliklerini gözler önüne seriyor. 280 metrekarelik bir yaşam alanı sunan C tipi villalar, eğimli çatıları ve en alt kattaki özel alanlarıyla Antriva 'daki hayatın tüm güzelliklerini gözler önüne seriyor.

216 630 68 68

http://www.antyapi.com/

http://www.antriva.com.tr/

 


İclal Süzgün/Emlakkulisi.com


Geri Dön