24 / 04 / 2024

Antriva Villaları'nda metrekaresi 1500 dolara!

Antriva Villaları'nda metrekaresi 1500 dolara!

Ant Yapı tarafından Beykoz Riva'da inşa edilen Antriva Villaları'nda metrekare birim fiyatı 1500 dolardan başlıyor. Ant Riva'nın Haziran 2012'de teslim edilmesi planlanıyor



Ant Yapı özel bir villa projesini hayata geçirdi. Firma, Antriva Villaları adı verilen proje hakkında sitelerinde şu ifadelere yer verdi;

"Cevaplandırmamız gereken iki soru vardı:
Nasıl
Birincisi, villalarımız mükemmel olmalıydı. (Şıklık, kullanım, konfor ve kalite)
İkincisi, “ilk görüşte aşk” olmalıydı.
Üçüncüsü, “çıkıp gitmesi güç” olmalıydı.

Nerede
Tüm kent içi projelerden farklı olarak “taşıma doğa” yerine seçeceğimiz yer, yeşilin, denizin, hatta derenin ve temiz havanın, kısacası doğallığın en çok korunmuş, daha doğrusu en az bozulmuş olduğu bir yer olmalıydı. Bu arayışta bizim için anahtar kelime “ulaşım”dı. İstanbul’un en yakınında, ulaşımı en kolay, (öyle ki, aracınızla ilerlerken şehir atmosferinden tamamen farklı, kısa sürmesinden üzüntü duyacağınız bir orman yoluna giriyorsunuz ve bu orman yolu algılarınızı farklılaştırmaya yetiyor) tabiatı en bakir ve yaşamsal etkinlikleri en mükemmel olabilecek yerde; RİVA’da karar kıldık.

Antriva 'da tracking, deniz sporları, scuba diving, golf, balıkçılık, bisiklet, atv, binicilik ve benzeri birçok aktivite olanakları bulunuyor. ANTRİVA sakinleri, Türkiye’nin nadir güzellikte ve ulaşım imkanlarına sahip, denizle bağlantısı olan Riva deresinin kıyısındaki kayıkhanemizden tekneleri ile açılıp, denizin ve derenin tadını çıkaracak. ANTRİVA bünyesindeki basketbol, tenis, voleybol, fitness gibi etkinliklerle her zaman zinde kalacak, otantik kır kahvesinde yorgunluğunuzu atabileceksiniz. Açık ve kapalı havuzlarda, her mevsim yüzme keyfini yaşayabileceksiniz. ANTRİVA evleri, kablosuz internet bağlantısı, telefon ve uydu TV sistemiyle dünyayla entegre.

İsmini Rumca’da “su kenarındaki yerleşim”den alan Riva, kuruluşu Cenovalılara kadar uzanan, tarih boyunca önem taşımış bir yerleşimdir. Upuzun kumsalları, el değmemiş ormanları, geniş tarım alanları ve derin deresiyle tarım ve balıkçılığın gözdesi olan Riva, ulaşım kolaylığıyla da turizmin ilgi odağıdır.

Haziran 2012'de teslim edilmesi planlanan ve yapımına başlanan Ant Riva projesinde metrekare birim fiyatı 1500 dolardan başlıyor. Riva deresi ve çam ormanları ile çevrili bir bölgede inşa edilen proje, TEM-FSM köprüsüne 20 kilometre mesafede bulunuyor. 99 villadan meydana gelen Ant Riva, Ant Yapı tarafından Beykoz Riva'da hayata geçiriliyor.

Proje içerisinde A tipi 482 metrekare, B tipi 487 metrekare ve C tipi (ikiz) 280 metrekare arasında değişen büyüklük ve özelliklere sahip üç tipte villa yer alıyor.

Antriva'non sosyal alanlarında; açık-kapalı yüzme havuzu, fitness, sauna ve kafeteryadan oluşan sosyal tesisin yanı sıra, açık alanlarda basketbol-voleybol sahası, tenis kortu, çocuk oyun alanları ve kır kahvesi bulunuyor. Riva deresi kıyısında yer alan yaklaşık 1 dönüm arsa üzerinde oluşturulacak kayıkhane ve site sakinlerine hizmet edecek şekilde bir de balıkçı teknesi mevcut olacak.

Projedeki villalar ise şöyle;

A Tipi Villa
482 m2’lik bir yaşam alanı sunan A tipi villalar, eğimli çatıları ve en alt kattaki özel alanlarıyla Antriva’daki hayatın tüm güzelliklerini gözler önüne seriyor.


B Tipi Villa
487 m2’lik bir yaşam alanı sunan B tipi villalar, eğimli çatıları ve en alt kattaki özel alanlarıyla Antriva’daki hayatın tüm güzelliklerini gözler önüne seriyor.

C Tipi Villa
280 m2’lik bir yaşam alanı sunan C tipi villalar, eğimli çatıları ve en alt kattaki özel alanlarıyla Antriva’daki hayatın tüm güzelliklerini gözler önüne seriyor.

Antriva Villaları nerede

 

216 630 68 68

http://www.antyapi.com/

 


Ebru Duman/Emlakkulisi.com

Geri Dön