19 / 04 / 2024

Antteras ulaşım!

Antteras ulaşım!

Firma: Ant Yapı

Proje: Antteras

Antteras ulaşım bilgileri şöyle: Saray Mah. Akçakoca Cad. No:11 34768 Ümraniye - İstanbul / Türkiye - Üsküdar Antteras telefon numarası: 0216 630 67 67



2 ay önce kaba inşaatına başlanan  Antteras  evleri 134 adet daireden oluşuyor.  Ant Yapı  tarafından inşa edilen Antteras Konutları lokasyon olarak İstanbul Üsküdar'ın Beylerbeyi bölgesinde konumlandırılıyor. Antteras ulaşım bilgileri haberimizin devamında yer alıyor.


İstanbul boğazı manzarası olan Antteras Konutları Üsküdar'da 2 oda 1 salon daireden 5 oda 2 salon daireye kadar konut alternatifi bulunuyor. Antteras Beylerbeyi ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılarak daire sahibi olunabiliyor.


Antteras ulaşım bilgilerinden önce projenin sosyal imkanlarından bahsedelim. Beylerbeyi Antteras Evlerinin içerisinde çocuk oyun alanları, futbol sahası, yüzme havuzu, basketbol sahası, güvenlik ve fitness center gibi sosyal imkanlarda mevcut. 


Üsküdar Antteras satılık daire fiyatlarına göre konutlar minimum 1 milyon dolardan başlıyor, maksimum ise 5 milyon dolara kadar çıkıyor. Dairelerin metrekare birim fiyatları ise 5 bin dolar ile 6 bin dolar arasında değişiyor. Antteras ulaşım bilgileri şöyle:


Üsküdar Antteras nerede?

Antteras Beylerbeyi adres: Saray Mah. Akçakoca Cad. No:11 34768 Ümraniye - İstanbul / Türkiye


Antteras ulaşım!


Antteras Beylerbeyi iletişim:

Telefon: 0216 630 67 67

Web Adresi: www.antteras.com

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön