19 / 04 / 2024

Antteras vaziyet planı!

Antteras vaziyet planı!

Firma: Ant Yapı

Proje: Antteras

Fitness center, sauna, masaj odaları, cafe, Türk hamamı, buhar odası, açık-kapalı yüzme havuzları, çocuk havuzu gibi sosyal imkanların sunulduğu Antteras vaziyet planı için haberimizi okuyabilirsiniz.



A, C ve D blok olarak adlandırılan 3 farklı tipte konuttan meydana gelen  Antteras  vaziyet planı için haberimizden yararlanabilirsiniz.  Ant Yapı  imzasıyla yükselen projede, 72 dubleks, 16 normal daire bulunuyor. 


Konutların 2 oda 1 sakın ve 5 oda 2 salon dubleks olarak dizayn edildiği Antteras Beylerbeyi ulaşım bilgileri haberimizde yer alıyor. Yatırım bedeli 300 milyon dolar olarak belirlenen projede satışlar devam ediyor.


Antteras vaziyet planı hakkında detaylı bilgi almak için haberimizi okumanız yeterli. Projenin sosyal imkanları arasında; fitness center, sauna, masaj odaları, cafe, Türk hamamı, buhar odası, açık-kapalı yüzme havuzları, çocuk havuzu mevcut.


Antteras vaziyet planı!


Teslimlerin 2015 yılının Haziran ayında gerçekleşmesi planlanan Antteras Beylerbeyi nerede sorusuna İstanbul Anadolu yakası Beylerbeyi cevabı uygun görülüyor. Proje 65 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor.


Antteras vaziyet planı


Antteras vaziyet planı!


Ant Yapı Antteras adres: İnkılap Mah. Küçüksu Cad. Akçakoca Sok. No : 12 34768 Ümraniye - İstanbul / TÜRKİYE


Ant Teras iletişim:

Telefon: 0216 630 67 67

Web Adresi: www.antteras.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön