29 / 03 / 2024

Antteras’ta KDV oranı yüzde 8!

Antteras’ta KDV oranı yüzde 8!

Ant Yapı’nın, İstanbul’un Anadolu Yakası’nda, Boğaz’a nazır konumlandırdığı ve Türkiye’nin ilk yerli yeşil bina sertifikası sahibi projesi Antteras’ta KDV, 31 Mart 2017 tarihine kadar yüzde 8 olacak!



Ant Yapı’nın Beylerbeyi sırtlarında, Kirazlıtepe-Küplüce sınırları içerisinde, muhteşem boğaz manzarasına hakim olan bir tepede inşa ettiği, teslime hazır Antteras’ta konut almak isteyenler, sadece yüzde 8 KDV ödeyerek ev sahibi olabiliyor. 31 Mart 2017'ye kadar geçerli olacak konutta KDV indirimi düzenlemesi doğrultusunda Antteras’ta da konutlar, söz konusu tarihe dek yüzde 18 yerine KDV yüzde 8 KDV ile satışta olacak. Özel indirimler ve kişiye özel ödeme planlarıyla da dikkat çeken projede ayrıca anlaşmalı bankalarla 120 aya kadar ödemeleri vadelendirmek mümkün. Konutların metrekare bazında birim fiyatları ise 8 bin TL’den başlıyor.


Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği (ÇEDBİK) tarafından yeşil bina sertifikasını almaya layık görülen ve aydınlatmadan su tüketimine kadar ekolojik sisteme saygılı biçimde projelendirilen Antteras,  Türkiye’de ilk ÇEDBİK-Konut sertifikasını alan proje. Yeşil binaların, artan enerji ve su giderleri nedeniyle artık tercih sebebi olduğunu belirten Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, “Çevre dostu bu projemiz, yüzde 8 KDV oranıyla artık çok daha avantajlı hale geldi. Daha iyi bir geleceğin inşası için hareket eden Ant Yapı, Antteras projesini dünyanın birçok ülkesinde benimsenen çevre dostu bina sertifikası BREEAM’in standartlarına uygun olarak tasarladı. Türkiye’nin ilk yerli yeşil bina sertifikası ÇEDBİK-Konut’a da layık görülen projemiz, Bakanlar Kurulu’nun aldığı KDV indirimi kararıyla birlikte, artık hem çevreye hem de aile ekonomisine dost.” 


Beylerbeyi semtinin tarihi dokusu göz önüne alınarak projelendirilen Antteras’ın 28.000 metrekare arsa alanı ve 33.000 metrekare inşaat alanı bulunuyor.  Eski İstanbul denildiğinde akla gelen ahşap evlerden oluşan bir semti andıran ve dört farklı tip bloktan oluşan projede toplam 88 konut yer alıyor. 


8.500 metrekare sosyal alan ayrılan projede panoramik manzaralı kafeterya, restoran, lounge, açık yüzme havuzu ve çocuk havuzu, kapalı yüzme havuzu, spa & fitness merkezi, tenis kortu, basketbol sahası ve oyun ünitelerinin bulunduğu bir çocuk parkı da bulunuyor. Yeraltında tasarlanan otopark sistemi hem araçların kalabalık görüntüsünü engelliyor, hem de güvenli park imkanı sağlıyor. Doğal yeşil alanların peyzaj tasarımında önemli bir yeri olan Antteras’ta ayrıca süs havuzu, gezinti alanları, çiçek bahçeleri ve dinlenme alanları da bulunuyor. 


Ayrıntılı bilgiler www.antteras.com adresinden ya da 0216 630 68 68 ve 0212 401 11 50 numaralı telefonlardan alınabilir.


Web: www.antteras.com

Tel: 0216 630 68 68 ve 0212 401 11 50


Haber Posta Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı


KDV indirimi düzenlemesi 31 Mart 2017ye kadargeçerli olacak. Bu kapsamda Ant Yapı'nın Beylerbeyi sırtlarında, KirazlıtepeKüplüce'de yaptığı Antteras evleri yüzde 8 KDV'yle alınabiliyor. Ayrıca anlaşmalı bankalarla 120 aya kadar vadelendirme İ de yapılıyor. Evlerin metrekaresi ise 8 bin liradan başlıyor. Antteras'ta eski İstanbul yeniden canlandırıldı. Ahşap evlerden oluşan bir semti andıran proje, aydınlatmadan su tüketimine kadar çevreye de duyarlı. Projede 88 konut var. 


Posta


Haber Sabah Gazetesi'nde şöyle yer aldı


Ant Yapı’nın, İstanbul’un Anadolu Yakası’nda, Boğaz’a nazır konumlandırdığı ve Türkiye’nin ilk yerli yeşil bina sertifikası sahibi projesi Antteras’ta KDV, 31 Mart 2017’e kadar yüzde 8 olacak

Ant Yapı'nın Beylerbeyi sırtlarında, Kirazlıtepe-Küplüce sınırları içerisinde hayata geçirdiği teslime hazır Antteras'ta konut almak isteyenler, sadece yüzde 8 KDV ödeyerek ev sahibi olabiliyor. 31 Mart 2017'ye kadar geçerli olacak konutta KDV indirimi düzenlemesi doğrultusunda Antteras'ta da konutlar, söz konusu tarihe dek yüzde 18 yerine KDV yüzde 8 KDV ile satışta olacak. Özel indirimler ve kişiye özel ödeme planlarıyla da dikkat çeken projede ayrıca anlaşmalı bankalarla 120 aya kadar ödemeleri vadelendirmek mümkün. Konutların metrekare bazında birim fiyatları ise 8 bin TL'den başlıyor.


ÇEVRE DOSTU PROJE 

Yeşil binaların, artan enerji ve su giderleri nedeniyle artık tercih sebebi olduğunu belirten Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, şöyle konuştu: "Çevre dostu bu projemiz, yüzde 8 KDV oranıyla artık çok daha avantajlı hale geldi. Daha iyi bir geleceğin inşası için hareket eden Ant Yapı, Antteras projesini dünyanın birçok ülkesinde benimsenen çevre dostu bina sertifikası BREEAM'in standartlarına uygun olarak tasarladı. Türkiye'nin ilk yerli yeşil bina sertifikası ÇEDBİK- Konut'a da layık görülen projemiz, Bakanlar Kurulu'nun aldığı KDV indirimi kararıyla birlikte, artık hem çevreye hem de aile ekonomisine dost."


OFİSLER YILSONU TESLİM EDİLECEK 

Ant Yapı'nın Türkiye'deki ilk ofis projesi AntPlato'da geri sayım başladı. Toplam 50 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilen projede teslimler yılsonu itibarıyla başlayacak. İstanbul'un 'yeni Maslak hattı' olarak bilinen bölgede toplam 35 bin metrekare inşaat alanında konumlanan antPlato, 25 kattan ve 180 modüler birimden oluşuyor. Projede 80 ila 172 metrekare büyüklüğünde iki farklı ofis birimi yer alıyor. Bu birimler, kişisel tercihlere göre bin 32 metrekareye kadar genişletilebiliyor. Metrekare birim fiyatları 4 bin 500 TL'den başlıyor. Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, "Gerek altyapı gerekse bölgenin kalkınması adına yapılan tüm özel yatırımlar sayesinde İstanbul'un yeni cazibe merkezi olan Basın Ekspres Yolu'nda bir proje geliştirmemiz sonucu doğdu. AntPlato adı ile yaptığımız Türkiye'deki bu ilk ofis projemize olan talepten oldukça memnunuz" diye konuştu.


ANTASYA'DA YAŞAM BAŞLADI 

Ant Yapı'nın, Ümraniye'de hayata geçirdiği Antasya Residence'ta yaşam başladı. 50 dönümlük alan üzerinde konut, ofis ve alışveriş merkezinden oluşan projede, 42 kat ve 617 bağımsız bölümden oluşan konut bloğunun yanı sıra, avlu, park alanı, kapalı otoparklar, teknik mahaller, yönetim ofisleri, üstü açılabilir kapalı yüzme havuzu, çocuk havuzu, spor merkezi, çocuk oyun alanı, basketbol sahası, sauna ve buhar odasından oluşan sosyal tesisler de bulunuyor. Antasya Residence'ta kısa ve uzun dönemli kiralık konut imkanı da sunuluyor. %1 KDV avantajı ile satışı devam eden sınırlı sayıdaki ve teslime hazır 1+1 ve 2+1 daireler için kişiye özel ödeme planlarıyla konut sahibi olmak mümkün.


Sabah


Geri Dön