18 / 04 / 2024

Ap Sea Gate nerede? Ap Sea Gate fiyat listesi!

Ap Sea Gate nerede? Ap Sea Gate fiyat listesi!

Ap Sea Gate nerede sorusunun yanıtı ve Ap Sea Gate fiyat listesi 2022 haberimizde yer alıyor. İşte Ap Sea Gate projesine ilişkin tüm detaylar...



Projede yer alan geniş mekânlara sahip müstakil bahçeli havuzlu ve havuzsuz 2+1+(1) ler, duvar payları  ile beraber 126 ve 138 metrekare arasında değişen büyüklüklerde,  3+1 havuzlu  müsatakil villalarımız duvar payları ile beraber 162 metrekare, 4+1+(2) havuzlu müstakil villalar ise 287 metrekare olarak tasarlandı. 

Ap Sea Gate özel yaşam alanı sunan, ısıtmalı ortak açık yüzme havuza, sauna, fin hamamı ve fitness gibi spor ve güneşlenme alanlarının yer aldığı sosyal tesislerinden de yararlanabilecek keyifli zaman geçirebilecek konsept bir proje olarak tasarlandı.

Ap Sea Gate nerede? Ap Sea Gate fiyat listesi! AP SEA GATE NEREDE?

Ap Sea Gate, Muğla-Bodrum'da yer alıyor. Gündoğan koyunun rüzgarını ve öğlen güneşini  en az alan yerinde konumlanan, denize ve plaja 500 metre mesafede yer alıyor. Gündoğan merkeze ve otogara 750 metre, Yalıkavak'a 5,9 kilometre, Ortakent'e 16 kilometre, Bodrum'a 21 kilometre, Türkbüküne 10 kilometre ve havaalanına ise 49 kilometrelik mesafede konumlanıyor.

Ap Sea Gate nerede? Ap Sea Gate fiyat listesi! AP SEA GATE FİYAT LİSTESİ!

Ap Sea Gate projesinde şu anda sadece 4+1 287 metrekare villalar kaldı. Projede yer alan 4+1 dublex villaların fiyatları kampanya kapsamında 11 milyon TL'den başlayıp 16 Milyon 500 TL'ye kadar çıkıyor. Söz konusu projenin tesliminin Temmuz 2022'nin son haftası gibi gerçekleşmesi planlanıyor. 

Ap Sea Gate Bodrum kampanyalı fiyatlarla satışta! Yeni proje!

Ap Forest Gate projesi satışta! İşte 14 Haziran 2022 fiyat listesi! 

Akadia İncek satışta! Yeni proje! 


Geri Dön