29 / 03 / 2024

Apple Park Nisan'da tamamlanacak!

Apple Park Nisan'da tamamlanacak!

Apple yaptığı açıklamada, çalışanların Santa Clara Vadisi’nde kurulan yeni kampüsü Apple Park’a Nisan ayından itibaren taşınmaya başlayabileceklerini açıkladı.




Dünya teknoloji devi Apple, Nisan ayında Kalifornia'daki Santa Clara Vadisi’nde bulunan Apple Park’a taşınacak


Apple, çalışanların 708 bin metrekarelik alan üzerine kurulan yeni kampüsü Apple Park’a Nisan ayından itibaren taşınmaya başlayabileceklerini açıkladı. 12.000’den fazla çalışanın kampüse taşınması altı aydan uzun sürecek. Binaların ve park alanlarının inşasına yaz boyunca devam edilmesi planlanıyor.


Steve Jobs tarafından bir yaratıcılık ve işbirliği merkezi olarak planlanan Apple Park, Santa Clara Vadisi’nin merkezinde kilometrelerce uzaklığa yayılan asfalt ve beton alanı, yemyeşil bir alana dönüştürüyor. Kampüsün 260.000 metrekare yer kaplayan halka şeklindeki ana binasının tamamı, dünyanın en büyük kavisli cam panelleriyle kaplı.


Steve Jobs hayatta olsaydı, bu 24 Şubat’ta 62 yaşına girecekti. Onun hatırasını ve Apple’a ve dünyaya yaptığı kalıcı etkiyi onurlandırmak amacıyla, Apple Park’taki konferans binasına Steve Jobs Theater adı verilecek. 




HaberTürk


Geri Dön