29 / 03 / 2024

Apple Watch’da bir indirim daha yapıldı! 23 Eylül 2022 fiyat listesi

Apple Watch’da bir indirim daha yapıldı! 23 Eylül 2022 fiyat listesi

Geçtiğimiz günlerde Apple Watch Series 8‘in satışa sunulmasıyla Apple Watch Series 7 için yeni bir indirim daha gerçekleşti. Online satış kanaları ve  piyasada 8.000 TL‘nin üzerinde satılan modelin fiyatı 7.698 TL‘ye kadar düşürüldü.



Ancak belirttiğimiz bu fiyat saatin yeşil ve kırmızı renkli modelleri için geçerli.
Teknoloji devi Apple, Watch ailesinde bir ilke imza atan model toza dayanıklılık için IP6X sertifikasına sahip ilk Apple Watch modeli olması ile rakiplerine fark attı.

Apple’ın bu   akıllı saati bununla birlikte WR50 suya dayanıklılık sertifikasına da sahip olduğunu notlarımıza ekledik.

Ayrıca  çatlamaya karşı daha dayanıklı olan yeni model Watch Series 7, bisiklet süren kullanıcılara da yenilik sunmaya devam ediyor. Apple Watch Series 7 nin bir diğer öne çıkan özelliği ise ince ekran çerçeveleriyle dikkat çeken modelde büyük bir ekran yer alıyor olması. Apple Watch Series 7 nin yuvarlatılmış hatlarıyla karşımıza çıkan modeli bir önceki modelden ayıran bir diğer fark ise hızlı şarj desteği olması .Bu modeldeki şarj özelliği bir önceki modele kıyasla yüzde 33 daha hızlı olması kullanıma her daim hazır olması rahatlığın sunuyor.Yeni nesil Apple Watch Series 7 farklı renk seçenekleriyle sizleri karşılıyor olacak.Bildiğiniz üzere bir önceki modelde olduğu gibi yeni modelde de EKG özelliği Apple Watch Series 7. de de mevcut. Apple Watch Series 7  modelinde kullanıcıların ne zaman bisiklet sürmeye başladıklarını algılamak için GPS, kalp atış hızı, ivmeölçer ve jiroskop verilerini analiz etmenizi destekliyor.

Apple Watch’da bir indirim daha yapıldı! 23 Eylül 2022 fiyat listesi


Geri Dön