19 / 04 / 2024

Apple'da sızıntı! iPhone 14 tanıtım tarihi ortaya çıktı! 

Apple'da sızıntı! iPhone 14 tanıtım tarihi ortaya çıktı! 

Apple’ın yaz sonunda düzenlemeyi planladığı etkinliğine artık sayılı bir zaman kaldı. Covid 19 pandemisi nedeniyle getirilen kısıtlama ve yasakların da kalkmasıyla birlikte etkinliğin Eylül ayında fiziksel ortamda düzenlenmesi bekleniyor. Peki iPhone 14'ün tanıtımı ne zaman yapılacak? İşte iPhone 14



iPhone 14 serisi ne vadediyor?

Yeni modeller için çıkan sızıntılar ve doğrulanan özellikler incelendiğinde iPhone 14 serisinde şaşırtıcı bir isim değişikliği ve yeni bir model dikkat çekiyor. Apple'ın bu yıl 4 yeni modelle karşımıza çıkacağı konuşuluyor. İsminin iPhone 14 Max olması beklenen daha büyük boyutlu bir telefonun satışa sunulacağı düşünülüyor. Bu model boyut olarak Pro Max'a yakın olsa da işlemci, kamera ve ekran tarafında 14 ile benzer olacak.

Fakat başka bir iddiaya göre ise Apple, Max isimlendirmesinin Pro modellerine özgü olmasını istiyor. Bu nedenle de  iPhone 14 Max isminin kullanılmayacağı söyleniyor. Onun yerine 8. nesilde karşımıza çıkan Plus ismini geri döneceği iddia ediliyor. Dolayısıyla yeni serinin isimlendirmesi sırasıyla iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max olabilir.

Tasarım tarafında ise Pro modellerinin öne çıkması bekleniyor. Bu modellerde ön tarafta yer alan ikonlaşmış çentik yerine, kamera için bir delik, Face ID için de hap şeklinde başka  bir delik olacak. Ahize ise ekranla kasa arasına üst kısma yerleştirilecek.

Rusya kendi uzay istasyonunu kuruyor!

iPhone kullananlar dikkat! Apple'dan yeni adım; Artık reklam göstermeye başlayacak!

Merakla beklenen Galaxy Buds 2 Pro'nun Türkiye fiyatı açıklandı!


Geri Dön