19 / 04 / 2024

Apple'dan kritik açıklama! Bunu yapmazsanız hackerlar bütün verilerinize erişebilir! Acilen bakın!

Apple'dan kritik açıklama! Bunu yapmazsanız hackerlar bütün verilerinize erişebilir! Acilen bakın!

Apple, iPhone, iPad ve Macbook'ları etkileyen ciddi bir güvenlik sorununun keşfedildiğini duyurdu! Apple açıkladı, eğer bunu yapmazsanız bütün verileriniz ifşa olabilir! İşte ayrıntılı bilgi...



Apple, iPhone, iPad ve Macbook'ları etkileyen ciddi bir güvenlik sorununun keşfedildiğini duyurdu ve kullanıcıları cihazlarının işletim sistemini güncellemeye çağırdı. 

Teknoloji devinin Çarşamba günü yaptığı iki güvenlik duyurusu, bilgisayar korsanlarının cihazların tam kontrolünü ele geçirmek için bu güvenlik açığından yararlanma riski altında olduğunu gösteriyor. 

 Apple dan kritik açıklama! Bunu yapmazsanız hackerlar bütün verilerinize erişebilir! Acilen bakın!

Söz konusu güvenlik açığı için sistem güncellemesi yayınlayan Apple, bu güncellemenin tüm kullanıcılar için önerildiğini belirten bir not paylaştı. 

iPhone 6S ve  tüm yeni iPhone modelleri sistem açıklarına karşı; iPad 5. nesil veya üzeri; tüm iPad Pro ve iPad Air 2 modelleri; ve macOS Monterey çalıştıran tüm Mac bilgisayarlar etkilenebilir. 

Guardian'a konuşan SocialProof Security'nin CEO'su Rachel Tobac, güvenlik açığının bilgisayar korsanlarının bu cihazlara tam idari erişime sahip olabileceği ve dolayısıyla cihazın sahibi gibi hareket edebileceği anlamına geldiğini belirtti.


Geri Dön