23 / 04 / 2024

AquaCity Denizli’de Çadır Günleri başlıyor!

AquaCity Denizli’de Çadır Günleri başlıyor!

AquaCity Denizli’de 13 Aralık – 5 Ocak tarihleri arasında düzenlenen Çadır Günleri başlıyor. Denizlileri ev sahibi yapması planlanan kampanaya da yüzde 40 oran indirimle yılın son kampanyası sunuluyor.



Sinpaş tarafından Denizli'de inşa edilen AquaCity Denizli şehri canlandırırken, Ege bölgesinin doğal dokusuna uygun yaşam anlayışı sunuyor. AquaCity Denizli, güvenliği, birbirinden ünlü markaların bulunduğu alışveriş merkezi, hemen yanı başında bulunan Çam Korusu’nun huzurlu manzarası, yatırım ve yaşam değeriyle Denizlilere ayrıcalıklı bir yaşam alanı yaratıyor.

Denizli’nin temalı en büyük yaşam projesi arasında bulunan AquaCity projesinde yıl sonunda sunulan en büyük fırsat kurulan çadır ile duyuruluyor. AquaMall Meydan’da bulunan 100 metrekarelik çadır içerisinde yüzde 40 indirimle hemen teslim daireler satılıyor. Denizliler hayata keyif katan sosyal donatılarıyla öne çıkan bu muhteşem projeden kaçırılmayacak fırsatla ev sahibi olabilecekler. Denizli’nin en hızlı değerlenen noktasında şehre sahil getiren proje hemen taşınma fırsatı da sunuyor.

www.aquacitydenizli.com.tr
 


Geri Dön