29 / 03 / 2024

Araç sahipleri dikkat! Motorinden sonra bir indirim de benzine

Araç sahipleri dikkat! Motorinden sonra bir indirim de benzine

Son günlerde akaryakıt fiyatlarında geri çekilme yaşanıyor. Dün motorine gelen 92 kuruşluk indirimin ardından bir indirim de benzine geldi. İşte tüm detaylar...



Benzin ve motorin fiyatlarıyla ilgili son dakika haberleri geliyor. Ukrayna - Rusya krizi ve döviz kurundaki dalgalanmalar nedeniyle bir dönem 30 TL'ye kadar çıkan akaryakıt fiyatlarında düşüş devam ediyor. Bu sabah motorin fiyatlarına gelen 92 kuruşluk indirim sonrası otomobil sahiplerinin gözü benzin fiyatlarında çevrildi! Beklenen indirim geliyor. İşte son dakika haberinin ayrıntıları...

İndirimlerde son günlerde petrol fiyatlarında kaydedilen düşüş etkili olurken, döviz kurlarındaki artışlar akaryakıtta potansiyel indirimleri sınırlıyor.

Motorinin ardından benzin fiyatlarına da indirim gelmekte. İstanbul'da benzinin litre fiyatı 22.72 TL'den satılıyor. Motorinin litre fiyatı ise son indirimden sonra 24.48 TL'ye indi. Otomobil sahiplerinin beklediği haber ajanslara düştü.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön