19 / 04 / 2024

Araç sahiplerine bir şok daha! Muayene ücretlerine rekor zam geldi!

Araç sahiplerine bir şok daha! Muayene ücretlerine rekor zam geldi!

Yeni yılda araç sahiplerine şok bir haber daha geldi! Yapılan açıklamaya göre, 2023 için uygulanacak araç muayene ücretleri yüzde 122 zamlandı.



Türkiye’de otomobil fiyatları, yakıt fiyatları, köprü ve otoyol geçişleri derken, araç sahiplerini ilgilendiren bir kalemde daha fiyatlar artırıldı.

2023 yılının ilk gününde bir haber de muayene ücretlerinden geldi.

Araç sahiplerine bir şok daha! Muayene ücretlerine rekor zam geldi!

Hemen her motorlu kara taşıtı için yapılması zorunlu olan muayene ücretleri rekor seviyede artırıldı.

Yeni yapılan zamla, 2023 senesinde otomobil, minibüs, arazi taşıtı, kamyonet, özel amaçlı taşıt, römork ve yarı römork gibi taşıtlarını muayene ettirecek araç sahipleri 1130,40 TL ödemek zorunda kalacak.

Türkiye’de karayollarına çıkan tüm araçlarda yapılması yasal olarak zorunlu olan araç muayenesi fiyatları yeni yılla birlikte artırıldı. Yeni düzenleme ile araç muayene ücretlerinin yeniden değerleme oranı yüzde 122 oranında yükseldi.

Yapılan zamla birlikte, daha önce 507 TL olan otomobil, kamyonet, özel amaçlı taşıt, minibüs, arazi taşıtı, römork ve yarı römorklarını muayene ettirecek vatandaşlar, 1130,40 lira ödeyecek.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön