20 / 04 / 2024

Ekmeğe rekor zam geldi! Görünce şaşırmayın! İşte zamlar sonrası ekmek fiyatları

Ekmeğe rekor zam geldi! Görünce şaşırmayın! İşte zamlar sonrası ekmek fiyatları

Hemen hemen  her gün ekmeğe çeşitli şehirlerden zam haberleri gelmeye devam ediyor. Türkiye’de dört ilde daha ekmeğe rekor zam geldi. İşte detaylar…



Kırşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, bugün yaptığı açıklama ile 2,75 liraya satılan ekmeğin fırıncılardan gelen istekler sebebiyle 3,50 liraya çıkarılmasına karar verildiğini duyurdu.

Kırşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, zamlı yeni haliyle ekmek fiyatlarını kamuoyu ile paylaşarak kurallara uygun satış yapılmasını istediğini bildirdi.

KAHRAMANMANRAŞ’TA EKMEK 4 TL OLDU

Kahramanmaraş Fırıncılar Odası Başkanı Erol Güneş’ten de aynı açıklama geldi. Güneş, ekmeğe yeni zam geldiğini bildirerek güncel fiyatının 4 lira olduğunu duyurdu. 

Kahramanmaraş’ta yaklaşık dokuz ay önce ekmeğe yapılan zammın peşinde yeni bir zam daha yapılarak ekmek fiyatları 4 lira oldu. 22 Temmuz Cuma günü itibarıyla ekmek 4 liradan satışa sunuldu. 

Ekmeğe rekor zam geldi! Görünce şaşırmayın! İşte zamlar sonrası ekmek fiyatları


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön