26 / 04 / 2024

Arap Türk İş Adamları Derneği Kartal Wings'i ziyaret etti!

Arap Türk İş Adamları Derneği Kartal Wings'i ziyaret etti!

Arap Türk İş Adamları Derneği [ARTİAD] Başkanı Cemalettin Kerim ve yönetim kurulu üyeleri, Kartal Wings‘i ziyaret ederek proje hakkında bilgi aldı. 



Arap Türk İş Adamları Derneği [ARTİAD] Başkanı Cemalettin Kerim ve yönetim kurulu üyeleri,  Amad Gayrimenkul ve inşaat sektörünün deneyimli firması Umran Yapı ortaklığı ile inşa edilen Kartal Wings‘i ziyaret ederek proje hakkında bilgi aldı. 

Amad Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Al Duhaim, Kartal‘da bölgenin yaşam kalitesini yükseltmek iddiasını taşıyan Kartal Wings projesini anlattı. 
 
ARTİAD Başkanı Cemalettin Kerim, Körfez ülkelerinde birçok önemli projeye imza atan Amad Gayrimenkul‘un, Türkiye‘nin tanınmış müteahhitlik firmalarından Umran Yapı ile örnek bir projeye imza atmalarından mutluluk duyduğunu ifade etti. 

Cemalettin Kerim, Türkiye ve uluslararası topluma hitap eden, ortak değerlere sahip Arap ve Türk iş adamlarını bir araya getiren ARTİAD‘ın; Arap ve Türk ekonomilerinin yükselmesi, kalkınması ve medeniyetlerin bir araya gelmesini sağlayan bir yapıya duyulan ihtiyaçtan dolayı ortaya çıktığını söyledi. 

 

Arap Türk İş Adamları Derneği Kartal Wings i ziyaret etti!


Web: http://kartalwings.com/
 


Geri Dön