25 / 04 / 2024

Arazisinin büyük bölümünü ailesine değil iki file miras bıraktı!

Arazisinin büyük bölümünü ailesine değil iki file miras bıraktı!

Hindistan’da arazisinin büyük bölümünü, hayatını kurtaran iki filine miras bırakan bir kişi, "Fillerimin benim için bir göstermelik bir eşya olmadığını anlamıyorlar. Fillerimle ilişkim hayat boyu sürecek türden" dedi...



Hindistan’da arazisinin büyük bölümünü, hayatını kurtaran iki filine miras bırakan bir kişi, ailesinin anlayışsızlığına tepki gösterdi. Fillerini çok sevdiğini kaydeden Imam, "Fillerimin benim için bir göstermelik bir eşya olmadığını anlamıyorlar. Fillerimle ilişkim hayat boyu sürecek türden" şeklinde konuştu.

Sputnik News'te yer alan habere göre; Hindistan'ın doğu eyaleti Bihar’daki bir köyde yaşayan 59 yaşındaki Akhtar Imam, vasiyetini değiştirmeye karar verdi. Ancak Imam'ın bu kararı eşini ve çocuklarını memnun etmedi. 

2.5 hektarlık araziyi miras olarak Moti (İnci) ve Rani (Kraliçe) adındaki iki filine bırakacağına dikkat çeken Imam, şöyle konuştu:

"Sadece, ailemden hiçbir farkı olmayan Moti ve Rani'nin sıkıntı çekmelerini istemiyorum.

Fillerimin, bakımsızlıktan sokaklarda ve ıssız alanlarda ölen öksüz ve terk edilmiş esir fillerin kaderini yaşamasını istemiyorum."

Imam, anneleri öldüğünden beri 20 yaşındaki Moti ile 15 yaşındaki Rani'ye bakıyor. Araziyi serbestçe gezme hakkı olan her filin gece gündüz kendisine bakan 2 personeli var.

Geçen sene uyurken, fillerin kendisini öldürmeye çalışan suçlulardan koruduğunu belirten Imam, o günden beri iki kardeşe olan sevgisinin de arttığına vurgu d yaptı.

"Kapıyı açtığımda, fillerin neden hortumlarıyla ses çıkardıklarını anladım. Suçluları kovaladıklarını gördüm" diyen Imam, "Benim için koruma gibi çalışan fillerim sayesinde hayattayım" şeklinde konuştu.

Arazisini ve evinin bir kısmını eşine ve çocuklarına bırakacağına rağmen ailesini mutlu etmeye başaramadığına dikkat çeken Imam, “Fillerim benim için bir göstermelik eşya olmadığını anlamıyorlar... Fillerle ilişkim hayat boyu sürecek türden. Biz birbirimizi seviyoruz" konuştu.


Geri Dön