23 / 04 / 2024

Arçelik 283721 EI Kombi No Frost Buzdolabı'nda net 3 bin 500 TL indirim fırsatı! Bu fırsat kaçmaz!

Arçelik 283721 EI Kombi No Frost Buzdolabı'nda net 3 bin 500 TL indirim fırsatı! Bu fırsat kaçmaz!

Arçelik No Frost Buzdolabı, geniş saklama kapasitesi ve sahip olduğu çeşitli teknolojiler ile 4 mevsim boyunca gıdaları ilk günkü tazelikleriyle muhafaza eder. 



Arçelik buzdolabı sahip olduğu geniş iç hacim sayesinde kullanıcıların her türlü gereksinimine karşılık veriyor.Arçelik No Frost özelliği gıdaların üzerinde buz kristalleri ya da don oluşmasını engelleyerek gıdaların lezzeti ile tazeliğini uzun süre boyunca taze kalmasını sağlıyor. 

Arçelik 283721 EI Kombi No Frost Buzdolabı nda net 3 bin 500 TL indirim fırsatı! Bu fırsat kaçmaz!

Soğutucu bölümü 430 L, dondurucu bölümü 185 L olmak üzere toplam 615 L hacme sahip olan buzdolabı kullanıcılarına geniş kullanım alanı sunuyor. Ayarlanabilir rafları, ve her gıda için ayrı bölümlere sahip olması buzdolabının işlevselliğini arttırıyor. Wifi bağlantısı sayesinde uzaktan ve ya yakından buzdolabının kontrolü sizin elinizde oluyor.

Arçelik buzdolabının sahip olduğu CoolPlus teknolojisi hem kokuların birbirine karışmasını engeller hem de güçlü ve sessiz bir çalışma performansı ortaya koyar. Soğutucu bölümünün üzerinde bulunan elektronik gösterge sayesinde buzdolabını açmadan sıcaklık ayarlarını kontrollü bir şekilde yapabilirsiniz. Aynı zamanda buzdolabında bulunan ışık döngüsü, meyve, sebze ve yeşilliklerin daha uzun süre taze kalmasını sağlar. 

Arçelik buzdolabı sahip olduğu fonksiyonlar sayesinde gıdaların uzun süre lezzetli ve taze kalmasına yardımcı olur.  FullFresh+ ve VitaminZone fonksiyonları yiyeceklerin kalitesini korur. FullFresh+ teknolojisi, özel tasarımı ve hava kanalları ile nem kontrolünü ideal bir şekilde yaparak yeşillikler için uygun saklama koşulları oluşturur. 

Peki Arçelik No Frost Buzdolabı indirimli fiyatıyla ne kadara satılıyor? 
 


Geri Dön