20 / 04 / 2024

Arçelik 9140 PM Çamaşır Makinesi en ucuza nereden alınır? 4 Şubat 2023 fiyat listesi...

Arçelik 9140 PM Çamaşır Makinesi en ucuza nereden alınır? 4 Şubat 2023 fiyat listesi...

Arçelik 9140 PM 1400 Devir,9 Kg Çamaşır Makinesi, çamaşırları yarı zamanda 2 kat daha hassas yıkayan Aqua Touch teknolojisiyle öne çıkıyor. Peki, Arçelik 9140 PM Çamaşır Makinesi kaç TL, özellikleri ne? İşte detaylar...



Türkiye'nin en sevilen beyaz eşya markalarından biri olan Arçelik'in çamaşır makineleri büyük ilgi görüyor. Yeni nesil özelliklerle donatılan Arçelik 9140 PM Çamaşır Makinesi ise sahip olduğu Aqua Touch teknolojisiyle adından söz ettiriyor.

Arçelik 9140 PM Çamaşır Makinesi en ucuza nereden alınır? 4 Şubat 2023 fiyat listesi...

Aqua Touch teknolojisi, kazan içerisinde yer alan özel kanat sistemiyle deterjanlı suyu direkt çamaşırların üzerine uygulayarak mekanik hareketi azaltıyor. Yüzde 50 daha hızlı ve daha hassas yıkama ile kıyafetlerdeki iplik kaybı en aza iniyor. Böylece bir yandan çamaşırlar yıpranmazken diğer yandan zamandan tasarruf sağlanıyor.

LEKEYE GEÇİT VERMEZ

Arçelik 9140 PM'nin suda bastırma fonksiyonu sayesinde çamaşırları önceden suda bekletme işlemi makinede yapılır. Sonrasında program otomatik olarak çalışarak yıkama işlemini yapar. Bu fonksiyon sayesinde lekeler kolayca çıkar. Cihazın sahip olduğu evcil hayvan tüy temizliği özel yardımcı fonksiyonu sayesinde ek ön yıkama ve durulama yaparak giysiler tüylerden arındırılır. Program başlatıldıktan sonra unutulan çamaşırların ilave edilmesini sağlayan çamaşır ekleme özelliği, büyük parçaların bile yıkamaya sonradan dahil edilmesine imkan sağlar. Hijyen+ fonksiyonu, yüksek sıcaklıkta yoğun yıkama yaparak, çamaşırlarda üst düzey temizlik sağlar ve alerjen etkilerden arındırır.

KONTROL HEP SİZDE 

HomeWhiz Teknolojisi sayesinde evdeki akıllı beyaz eşyaları Wi-Fi aracılığıyla internete erişilen her yerden kontrol etmek çok kolay. Arçelik 9140 PM Çamaşır Makinesi de akıllı cep telefonu veya tabletler aracılığıyla uygulama üzerinden çalıştırılabilir. Ayrıca, makineyle ilgili tüm sorular için internet bağlantılı cihazın üzerindeki destek servis tuşuna 3 saniye basılarak, kısa süre içeresinde müşteri temsilcisiyle bağlantıya geçilebilir.

Arçelik 9140 PM Çamaşır Makinesi'nin teknik özellikleri ne, fiyatı kaç TL? 


Geri Dön