29 / 03 / 2024

Arçelik Telve Türk Kahve Makinesi en ucuza nerden alınır? Özellikleri neler? 18 Şubat 2023 fiyat listesi

Arçelik Telve Türk Kahve Makinesi en ucuza nerden alınır? Özellikleri neler? 18 Şubat 2023 fiyat listesi

Kahve severler ve misafiri hiç eksik olmayanlar Arçelik, 6 fincanlık kapasiteye sahip Telve Türk Kahve Makinesiyle dikkatleri üzerine çekiyor. Peki Arçelik kahve makinesi özellikleri neler? İşte Telve Türk kahve makinesi 18 Şubat 2023 fiyat listesi.



Arçelik Telve Türk Kahve Makinesi en ucuza nerden alınır? Özellikleri neler? 18 Şubat 2023 fiyat listesi
Her zaman misafiri olan ev kadınları için Arçelik telve Türk kahve makinesi ile kahveleriniz pratik ve hızlı bir şekilde hazırlanmış oluyor. Kalabalık ailelere hitap eden kahve makinesi misafirleriniz geldiğinde de sizleri dakikalarca kahve yapma durumunda bırakmayarak çok kısa sürede kahvelerin pişirilmesini sağlıyor.

KAHVE MAKİNESİ ÖZELLİKLERİ

  • Makinenin genişliği 25 cm, yüksekliği 20 cm ve derinliği ise 31.2 cm olarak biliniyor. Kahve makinesinin ağırlığı ise 4.2 kg olarak ölçülüyor. 
  • Makinede, iki adet bakır renge sahip cezve yer vardır. Bu iki cezve sayesinde aynı anda iki farklı Türk kahvesi hazırlayabiliyor. Şekerli ve ya şekersiz kahve hazırlamak için kullanım pratikliği ortaya koyuyor.
  • Arkasında, 1500 ml kapasiteye sahip, çıkarılabilir su tankı bulunan makine 1100 W güç ile çalışarak  indüksiyonlu ısıtma yapıyor.Ürünün cezveleri paslanmaz çelikten imal edilmiş olup dayanıklı yapısı ile dikkatleri üzerine çekiyor.
  • Anti spill teknolojisi ile hazırlanan kahvelerin taşması önleniyor. Bu teknoloji sayesinde, kahve pişerken başında beklemek gerekmiyor.
  • Kullanılan bir başka teknoloji ise Spinjet teknolojisidir. Bu teknoloji su püskürterek karıştırma işlemini sağlanıyor.
  • Su jeti karıştırma sistemi olarak da isimlendiriliyor. Bu teknoloji sayesinde, bol köpük ve uygun kıvamda kahveler hazırlanmış oluyor.
  • Cook Sense teknolojisi sayesinde Arçelik TKM 9961 S Telve nasıl pişmeyi algılıyor sorusu bu teknoloji ile ortaya konur. Kahve hazır olduğunda, pişirme işlemi otomatik olarak durur.Kahvenin ideal kıvamda pişmesi böyle sağlanmış olur. 

Peki 6 fincan kapasiteye sahip Arçelik kahve makinesi en ucuza nerden alınır?


Geri Dön