25 / 04 / 2024

Arçelik Aria Master BKU 9928 kazanlı ütü kaç TL, özellikleri ne? 17 Mart 2023 fiyat listesi...

Arçelik Aria Master BKU 9928 kazanlı ütü kaç TL, özellikleri ne? 17 Mart 2023 fiyat listesi...

Arçelik Aria Master BKU 9928 kazalı ütü, zorlu kırışıklıkların kısa sürede düzleşmesini sağlayan buhar gücü ve kumaşları yıpratmayan özel taban teknolojisine sahiptir. Peki, Cross Steam Pro Teknolojisi nedir? İşte detaylar...



Arçelik Aria Master BKU 9928, zorlu kırışıklıkların kısa sürede düzleşmesini sağlayan buhar gücü ve özel taban teknolojisine sahiptir. Aynı zamanda yoğun buhar programıyla bakterileri yok ederek hijyen sağlar.

Arçelik Aria Master BKU 9928 kazanlı ütü kaç TL, özellikleri ne? 17 Mart 2023 fiyat listesi...

Arçelik Aria Master BKU 9928 kazanlı ütüde bulunan Cross Steam Pro teknolojisi; buharı çamaşırlara doğrudan değil eğimli bir açıyla iletir ve ütülemenin yıpratıcı etkilerini azaltır. Buhar ve yüksek ısıya maruz kalan giysi liflerinin bozulmasını engeller. Çok sayıda buhar çıkış deliğine sahip Cross Steam Pro ütü, daha kolay kırışık açarken kumaşları korur.  

Güçlü Buhar 
BKU 9928, ütü yapmayı kolaylaştıran, kumaşların kısa sürede düzleşmesini sağlayan 7.2 bar buhar basıncı, titanyum tabanlı Cross Steam Teknolojisi ve 2800 Watt gücü  ile hızlı ütüleme sağlar.

Taban Teknolojisi
Titanyum tabanlı Cross Steam Pro Teknolojisi sayesinde yüksek kayganlığa sahiptir, kumaşları yıpratmaz, iz bırakmaz, parlama yapmaz ve çizilmelere karşı dirençlidir. Bu sayede hassas ütü yapma fırsatı verir.

Yoğun Buhar 
Arçelik Ultra Hijyen Serisi Aria Master BKU 9928, yoğun buhar programıyla kıyafetlerdeki bakteri ve virüslerin yüzde 99,9’unu yok eder.

Akıllı Ütüleme
Akıllı Ütüleme modu sayesinde tüm kumaşlar için en doğru sıcaklık ve buhar miktarını Aria Master BKU 9928 otomatik olarak ayarlar.

Hafif Ütü
900 gram ağırlığındaki hafif ütüsü sayesinde ütülemeyi kolaylaştırır ve yormaz.

Otomatik Kapanma
Auto-Off özelliği ile prizde unutmalara karşı güvenlik için geliştirilen otomatik kapanma sistemi mevcuttur.

Arçelik Aria Master BKU 9928 kazanlı ütü ne kadar? Arçelik Aria Master BKU 9928 kazanlı ütü en uygun nerede?

 


Geri Dön