27 / 04 / 2024

Arçelik, Buzdolabı'nda kablosuz internet sunuyor!

Arçelik, Buzdolabı'nda kablosuz internet sunuyor!

Arçelik eşi benzeri bulunmayan bir ürün sunuyor. Arçelik’in yeni buzdolabı, mutfaktaki kullanımın yanı sıra üzerinde bulunan tablet ekranı ile kablosuz olarak internete girmeye olanak tanıyor...



Arçelik buzdolabı serisinin en yeni üyelerinden 8860 SBS NY Buzdolabı, üstün özellikleriyle dikkat çekiyor. Son teknoloji ile tasarlanan ürün, klasik buzdolaplarından çok farklı bir noktada yer alıyor. Arçelik buzdolabında ürünleri bozulmadan soğuk olarak saklamanın yanında çağı takip eden birçok özellik bulunuyor. Dört kapılı multimedya ekranlı No-Frost buzdolabının üzerinde bulunan tablet ekranı sayesinde kablosuz olarak internete girilebiliyor, böylece internetten radyo – TV takip edilebiliyor. Arçelik buzdolabı, mutfakta internet kullanarak bir yandan tarifleri izleyip bir yandan muhteşem yemekler hazırlanmasında en büyük yardımcınız olacak.


10 inç TFT dokunmatik LCD ekrana buzdolabına konulan yiyecek ve içeceklerin son kullanım tarihleri not edilerek kolayca takip edilebiliyor. Android işletim sistemi bulunan buzdolabında eksik ürünlerin listesi oluşturulabiliyor ve Migros Sanal Market üzerinden kolayca online sipariş verilebiliyor.


Arçelik 8860 SBS NY Buzdolabı’nda ister soğutucu ister dondurucu olarak kullanılabilen Cool Control bölmesi ve özel taze dondurucu bölmesi bulunuyor. A+ sınıfı enerji performansı sunan üründe her rafa hava üfleyen ‘Multi Flow’ soğutma sistemi ile ürünler tazeliğini uzun süre koruyor. İz bırakmayan inoks dış yüzeyi aynı zamanda şık bir tasarım sunuyor. Mavi ışık ve iyonizer uygulamaları bulunan ürün, 610 litre hacme sahip.





Geri Dön