27 / 04 / 2024

Arçelik'te No Frost buzdolabı indirime girdi! Stoklar tükenmeden acele edin! İşte 14 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Arçelik'te No Frost buzdolabı indirime girdi! Stoklar tükenmeden acele edin! İşte 14 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Arçelik'te No Frost buzdolabı bu aya özel olarak indirime girdi. Peki No Frost buzdolabı kaç TL? İşte 14 Mayıs 2022 fiyat listesi...



Evlerin olmazsa olmazı olan buzdolapları teknolojinin de gelişimiyle yeni özellikler kazanıyor. Yeni özelliklerin getirdiği fiyat artışı çoğu zaman can sıksa da buzdolaplarına olan ilgi yine de çok büyük. Hal böyleyken Arçelik'ten gelen indirim yüzleri güldürüyor. Siz de bu indirimden yararlanmak istiyorsanız Arçelik'e uğrayabilirsiniz.

Arçelik te No Frost buzdolabı indirime girdi! Stoklar tükenmeden acele edin! İşte 14 Mayıs 2022 fiyat listesi...

10 yıl kompresör garantisi bulunan 284630 EI No Frost Buzdolabı, leke tutmayan inoksa sahip. Ayrıca FullFresh teknolojisi olan bu buzdolabı özel sebzelik tasarımı ve hava kanalları sayesinde hassas bir nem kontrolü sağlar. Bununla kalmayan 284630 EI No Frost Buzdolabı'nın  mavi ışık teknolojiside var. Bu mavi ışık ile aydınlatılan sebze ve meyveler ışık almaya devam ederek tazeliklerini daha uzun süre korur. Kahvaltılık çekmecesi sayesinde kısa sürede tüketilecek et, balıklar ve kahvaltılık malzemeleri soğuk olarak saklanması için ideal bir alandır.

Peki, 284630 EI No Frost Buzdolabı kaç TL? İşte 14 Mayıs 2022 fiyat listesi...
 


Geri Dön