24 / 04 / 2024

Arçelik'ten büyük kampanya! Seçili ürünlerde 1.599 TL indirim fırsatını kaçırmayın

Arçelik'ten büyük kampanya! Seçili ürünlerde 1.599 TL indirim fırsatını kaçırmayın

MC 6056 I Gurme Şef Multi Cooker Çok Amaçlı Pişirici fiyatı merak ediliyor. Web sitesinden girip Arçelik'ten Seçili Beyaz Eşya ile birlikte Küçük Ev Aleti veya TV alımında  1.599 TL İndirim avantajını değerlendirmek için haberimizi okuyun.



 Güvenlik Sensörü

15 farklı güvenlik sensörü sayesinde pişirme zamanında sıcaklık ve basıncı denetim altında tutar. Herhangi bir basınç yükselişi ve patlama riskini ortadan kaldırır. 10 farklı otomatik yemek programıİstediğiniz yemeği seçin, seçtiğiniz yemeğe uygun programı düzenleyin ve gerisini ona bırakın. 10 değişik ve kıvamında pişirme ayarı tek bir tencerede çok amaçlı ve pratik kullanım sağlar.

Basınçlı Pişirme Özelliği

Basınçlı pişirme özelliği ile zamandan tasarruf ederek pişirme sağlayan düdüklü et/tavuk ve baklagil programı.

Tandır Programı 

Özel tandır aksesuarı ve tandır programı ile uzun sürede pişen etleri çok daha kısa sürede lezzetli ve misafirlerinize şölen yapacağınız bir şekilde pişirme imkanı sunar.

Arçelik ten büyük kampanya! Seçili ürünlerde 1.599 TL indirim fırsatını kaçırmayın

Zamanlayıcı

Zamanlayıcı fonksiyonu aracılığı ile yemek pişerken başında vakit harcamanıza gerek kalmaz. Erteleme özelliği ile arzu edilen zamanda pişirme işlemine başlayabilirsiniz. 

Kişiselleştirme olanağı

Otomatik yemek programlarına bağlı kalmadan, sıcaklık ve dakika düzenlemelerini kişiselleştirerek kendi pişirme programınızı oluşturabilirsiniz, lezetli tarifler hazırlayabilirsiniz.

 


Geri Dön