19 / 04 / 2024

Arhavi Gençlik Merkezi'nde çelik konstrüksiyon çalışmaları başladı!

Arhavi Gençlik Merkezi'nde çelik konstrüksiyon çalışmaları başladı!

Spor Genel Müdürlüğü Tesisler Daire Başkanlığı bünyesinde yapılan ihale sonucu başlatılan ve ilçede önemli projeler arasında yerini alan Arhavi Gençlik Merkezi inşaatında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.




Spor Genel Müdürlüğü Tesisler Daire Başkanlığı bünyesinde yapılan ihale sonucu başlatılan ve ilçede önemli projeler arasında yerini alan Arhavi Gençlik Merkezi inşaatında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Yüklenici firma tarafından başlatılan ve temel atıldığından bu yana büyük ölçüde ilerleme kaydeden inşaatta çelik konstrüksiyon çalışmalarına başlandı.


Sahil dolgu alanında kurulacak olan bina sayesinde Arhavi Gençlik Merkezi hizmetlerini mekân sıkıntısı yaşamadan daha kaliteli ve sistemli bir şekilde sunmayı hedefliyor. Gençlerin spora olan ilgisi ve merakının artacağı düşünülen ve daha iyi koşullarda, daha kapsamlı bir şekilde kültürel ve sportif aktivitelerini yerine getirmek isteyenlere hizmet verecek olan Arhavi Gençlik Merkezi spor salonu (Halk oyunları, voleybol, hentbol, basketbol, tenis, badminton gibi tüm sportif faaliyetlerin yer alacağı bölüm), konferans salonu (toplantı, seminer, panel, brifing, tiyatro gibi faaliyetlerin yapılacağı bölüm), eğitim odaları (Resim, Müzik, Bilgisayar gibi yaygın eğitim alanların tümü), zeka oyunları bölümü (satranç), idari bölüm, soyunma odaları, öğretmen odaları, kafeterya ve kütüphane ile Arhavi halkının hizmetine sunulacak. İnşaatın belirlenen takvim içerisinde tamamlanması planlanıyor.



Arhavi Belediyesi


Geri Dön