25 / 04 / 2024

Aris Park Residence ne zaman teslim? Beylikdüzü'nde yükseliyor!

Aris Park Residence ne zaman teslim? Beylikdüzü'nde yükseliyor!

Firma: Aris Yapı

Proje: Aris Park Residence

Aris Park Residence ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konutlar bulunuyor



Aris Park Residence projesi, Avrupa Yakası içinde Beylikdüzü'nde inşa ediliyor. Aris Park Residence ne zaman teslim sorusunun yanıtından önce projeden bahsedelim. 


Beylikdüzü  Aris Park Residence  kapsamında 267 konut yer alıyor. Beylikdüzü Aris Park Residence,  Aris Yapı  tarafından yükseliyor. 


Beylikdüzü Aris Park Residence satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salondan meydana geliyor. 


Beylikdüzü Aris Park Residence kapsamında toplam 7 bin 500 metrekarelik inşaat alanı bulunuyor. Beylikdüzü Aris Park Residence ödemelerinde banka kredisi kullanılıyor. 


Beylikdüzü Aris Park Residence kapsamında dairelerin alanları 61 metrekareden başlıyor ve 170 metrekareye kadar yükseliyor. Beylikdüzü Aris Park Residence'ta 14 katlı 3 blok bulunuyor. 


Aris Park Residence ne zaman teslim?

Aris Park Residence ne zaman teslim sorusunun yanıtı hemen olarak veriliyor. Proje kapsamında fitness center, spor alanları, sauna ve yüzme havuzu bulunuyor. 


Beylikdüzü Aris Park Residence iletişim

Telefon: 444 23 20 

Web Adresi: www.arisparkresidence.com


projeye sor



Geri Dön