25 / 04 / 2024

Aristo Akademi Kira Hukuku Eğitimi 21 Mart'ta!

Aristo Akademi Kira Hukuku Eğitimi 21 Mart'ta!

Aristo Akademi, kira hukuku kapsamında eğitim düzenliyor. Eğitimde, 'Kira bedelinin belirlenmesi ve uyarlaması','Kira sözleşmesinin sona ermesi' , 'AVM kiralamalarında yaşanan hukuki sorunlar',gibi konular ele alınacak...



Aristo Akademi, tarafından düzenlenen Kira Hukuku Eğitimi, 21 Mart'ta gerçekleştirilecek. Eğitimde iş yeri kiraları için yeni hükümlerin de ele alınacak. Eğitimlere avukatlar, stajyer avukatlar katılabilir. Ayrıca ilgili sektörlerin kendini geliştirmek isteyen çalışanları da eğitimlerde bulunabilecek.

Türkiye'de  konut ve çatılı iş yeri kiraları konusunda bilgi eksikliğinin çok fazla olduğu, çok değerli marka projeler üreten sektörlerin ve temsilcilerinin özellikle ticari kiralamalar ve yapılan kira sözleşmelerinde yaşanılan hukuksal süreçten meydana gelen sorunların önüne geçilmesi için yola çıkan Aristo Akademi, Kira Hukuku Eğitimi ile bu sorunları minimum seviyeye indirmeyi hedefliyor.

Kira Hukuku Eğitimi, Prof. Dr. Murat İnceoğlu'nun eğitmenliğinde, 21 Mart 2020 tarihinde saat 09:30 ile 17:00 saatleri arasında Aristo Kitabevi & Coffee'de gerçekleşecek.

 

 


Geri Dön