28 / 03 / 2024

Ariston, Şerifali'deki yeni merkezine taşındı!

Ariston, Şerifali'deki yeni merkezine taşındı!

Eğitim merkezi ve tüm ürünlerin sergilendiği showroom´un da bulunduğu yeni binasına taşınan Ariston Thermo, hem müşterilerine hem de bayi ve servislere daha geniş alanda maksimum kalitede hizmet verecek.



Isıtma sektörünün dünya çapındaki lider markası Ariston Thermo, yeni binasına taşındı. Tüm ürünlerin sergilendiği showroom’u ve eğitim merkeziyle iddialı olan merkez, aynı zamanda tüketicilere de kolay ulaşım olanağı sağlayacak.


Ümraniye Şerifali mevkiinde yer alan 5 katlı yeni merkez, hem müşteriler hem de bayiler açısından tam donanımlı olarak hazırlandı. Showroom’da kombiler, kaskad sistemler, yer ve duvar tipi yoğuşmalı kazanlar, su ısıtıcıları, güneş enerjisi sistemleri, ısı pompaları ve boylerleri bir arada inceleme olanağı bulunuyor.


Binadaki eğitim merkezinde ise bayilere, tali bayilere ve servislere eğitimler verilecek. Test cihazlarının da bulunduğu eğitim merkezinde deneyimli eğitmenler eşliğinde tüm sektöre yönelik eğitim programları hazırlandı. Kesintisiz olarak eğitim verilecek alanda, Ariston Thermo’nun ürünlerinin kullanımı, olası sorunların çözümü gibi detaylar yer alacak. Ariston Thermo’nun her yeni ürünü için de ayrı bir eğitim programı açılacak.


Ariston Thermo’nun her alanda iddialı olduğunu belirten Genel Müdür Mete Zadil, “Yeni yerimiz de hem lokasyonu hem de içeriği itibariyle tüm ortaklarımıza birçok kolaylık sağlayacak. Her anlamda daha avantajlı olan yeni binamız, müşterilerimizi de bayilerimizi de memnun edecek şekilde tasarlandı” dedi.


150 ülkede faaliyet gösteren alanında lider marka Ariston Thermo’nun yeni merkezinin adresi: Şerifali Mevkii Barbaros Cad. Söyleşi Sok. Tan Plaza No:21 A Blok Ümraniye



Geri Dön