24 / 04 / 2024

Ariston ümraniye şerifali merkez binası

Ariston ümraniye şerifali merkez binası

Eğitim merkezi ve tüm ürünlerin sergilendiği showroom´un da bulunduğu yeni binasına taşınan Ariston Thermo, hem müşterilerine hem de bayi ve servislere daha geniş alanda maksimum kalitede hizmet verecek.

Özyurt Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şerifali Şubesi açıldı!

Özyurt Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şerifali Şubesi bugün Ümraniye'de 2 milyon 100 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Köse tarafından açıldı. 

TimeLife İstanbul'da 385 bin TL'ye! Yeni proje!

AykPlus Yapı tarafından Ümraniye Şerifali'de hayata geçirilen projede inşaat süreci devam ediyor. Fiyatların 385 bin TL'den başladığı projede teslimler 2021 yılının Ocak ayında gerçekleştirilecek. 

YDK Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

YDK Yapı Anonim Şirketi, Kasım Delikaya Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Ayhan Delikaya Yönetim Kurulu Üyeliğ'nde 6 milyon TL sermaye ile 5 Mayıs'ta Ümraniye, Şerifali Mahallesi, Çetin Caddesi'nde kuruldu.

SÇ İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

SÇ İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Serkan Çınar tarafından 25 bin TL sermaye ile 26 Nisan'da Ümraniye, Şerifali Mahallesi, Çetin Caddesi, Kıble Kıble Sokak'ta kuruldu.

Kılavuzoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılavuzoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Zeynel Kılavuzoğlu tarafından 100 bin TL sermaye ile 17 Mart'ta Ümraniye, Şerifali Mahallesi, Kızkalesi Sokak 'ta kuruldu.

Grinar Mimarlık İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grinar Mimarlık İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ertan Sabancı tarafından 20 bin TL sermaye ile 9 Mart'ta Ümraniye, Şerifali Mahallesi, Tavukçuoğlu Caddesi'nde kuruldu.

Prizma Yapısal Teknoloji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prizma Yapısal Teknoloji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emrah Kaya tarafından 10 bin TL sermaye ile 8 Mart'ta Ümraniye, Şerifali Mahallesi,Burhan Sokak'ta kuruldu.

Derin Ulaşım İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Şubesi açıldı!

Derin Ulaşım İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Şubesi, Oktay İncesu Şube Müdürlüğü'nde 10 bin TL sermaye ile 27 Ocak'ta Ümraniye, Şerifali Mahallesi, Serdivan Sokak'ta açıldı.

HSM Alüminyum Aksesuarları İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

HSM Alüminyum Aksesuarları İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hüsamettin Şimşek, Atilla Erekinci, Recep Çelik ortaklığıyla 240 bin TL sermaye ile 18 Ocak'ta Ümraniye, Şerifali Mahallesi'nde kuruldu.

Edmer Çelik İmalat ve Çatı Kaplama İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Edmer Çelik İmalat ve Çatı Kaplama İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Meryem Yaşar tarafından 20 bin TL sermaye ile 7 Ocak'ta Ümraniye, Şerifali Mahallesi, Turcan Caddesi'nde kuruldu.

Epsilon Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Epsilon Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi, Barbaros Bozova Yönetim Kurulu Üyeliğinde 200 bin TL sermaye ile 22 Aralık'ta Ümraniye, Şerifali Mahallesi, Büyük Yavuz Sokak'ta kuruldu.

Taf Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Taf Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi, Kamil Uğurlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 11 Aralık'ta Ümraniye, Şerifali Mahallesi, Türker Caddesi Beyan Sokak İzosan İş Merkezi'nde kuruldu.

Esel Yapı İnşaat Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esel Yapı İnşaat Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Zeki Yusufoğlu tarafından 50 bin TL sermaye ile 1 Ekim'de Ümraniye, Şerifali Mahallesi, Turcan Caddesi, Kule Sokak'ta kuruldu.

Ariston ümraniye şerifali merkez binası Haberi

Ariston ümraniye şerifali merkez binası

Isıtma sektörünün dünya çapındaki lider markası Ariston Thermo, yeni binasına taşındı. Tüm ürünlerin sergilendiği showroom’u ve eğitim merkeziyle iddialı olan merkez, aynı zamanda tüketicilere de kolay ulaşım olanağı sağlayacak.


Ümraniye Şerifali mevkiinde yer alan 5 katlı yeni merkez, hem müşteriler hem de bayiler açısından tam donanımlı olarak hazırlandı. Showroom’da kombiler, kaskad sistemler, yer ve duvar tipi yoğuşmalı kazanlar, su ısıtıcıları, güneş enerjisi sistemleri, ısı pompaları ve boylerleri bir arada inceleme olanağı bulunuyor.


Binadaki eğitim merkezinde ise bayilere, tali bayilere ve servislere eğitimler verilecek. Test cihazlarının da bulunduğu eğitim merkezinde deneyimli eğitmenler eşliğinde tüm sektöre yönelik eğitim programları hazırlandı. Kesintisiz olarak eğitim verilecek alanda, Ariston Thermo’nun ürünlerinin kullanımı, olası sorunların çözümü gibi detaylar yer alacak. Ariston Thermo’nun her yeni ürünü için de...