19 / 04 / 2024

Ariston Thermo Group ürünleri 10 farklı ülkede sergiliyor!

Ariston Thermo Group ürünleri 10 farklı ülkede sergiliyor!

Ariston Thermo Group, sektör profesyonellerine Türkiye pazarında satışa sunulan tüm ürünleri dünyanın 10 farklı ülkesindeki 23 fabrikasına düzenlediği teknik gezilerle tanıtıyor.



Ariston Thermo Group, Türkiye 2015 yılı için planlanan teknik gezilerinin ilk ikisini 25-27 Mart ve 3-5 Haziran tarihlerinde gerçekleştirdi. Geziye ısıtma sektörünün en önemli proje dizayn firmaları, resmi kurumlarda çalışmakta olan teknik personel, mekanik tesisat firmaları, üniversitelerden teknik personeller ve yöneticilerden oluşan 30 makina mühendisi katıldı. Ariston Thermo Group Türkiye Pazarlama Müdürü Işıl Aksoy;  misafirler ve Ariston Türkiye tarafından son derece verimli bulunan teknik gezilerin daha sık düzenlenmesini hedeflediklerini belirtti. Gezinin ilk gününde Belçika – Namur kentinde Ariston yüksek kapasiteli endüstriyel termosifonların seri üretimini inceleyen misafirler, ikinci gün ise Hollanda – Kerkrade kentinde bulunan Ariston duvar tipi yoğuşmalı kazanlar ve yer tipi yoğuşmalı kazanların üretim tesislerini ziyaret ederek detaylı bilgiler aldılar. Fabrika teknik gezileri öncesi brifing alan misafirlere Grup Ticari Isıtma Ürün Pazarlama Müdürü John Jansen , Üretim Müdürü Ruggero Silvestri ve Ariston Thermo Türkiye Proje ve Sistem Ürünleri Müdürü Nihat Yıldırım tarafından ürünler, fabrika teknolojileri, ve Ariston Thermo Group hakkında detaylı bilgiler aktarıldı. Gezide yoğun ilgi gören ürünler, Ariston duvar tipi yoğuşmalı kazan ve yer tipi yoğuşmalı kazanlar ön plana çıktı. Ariston duvar tipi yoğuşmalı kazanlar paslanmaz çelik ana eşanjöre, yüksek modülasyonlu gaz yakma teknolojisine ve sınıfının en yüksek verim sınıfı değerlerine sahip. Üstün teknoloji sayesinde 6 bar işletme basıncına sahip olan duvar tipi yoğuşmalı kazanlar ile Genus Premium Evo Hp 45, 65, 85, 100, 115, 150 modelleri birleştirilerek kaskad sistemler kurulabiliyor ve  45 – 1200 Kilowatt kapasite aralığında istenilen güçte sistemler elde edilebiliyor. Yer tipi yoğuşmalı kazanlarda ise Ariston Thermo Group’un kendine has tepkili teknolojisi ile 115 Kilowatt ile 15,2 Megawatt arasında istenilen güçte kaskad sistemler kurulabiliyor. Ürün bu özelliği ile rakiplerinin çok üzerindeki kapasitelere, entegre premix brülörlü paslanmaz çelik ana eşanjörlü yoğuşmalı kazanları ile cevap verebiliyor.  Yer tipi yoğuşmalı premix brülörlü kazan sınıfında entegre brülörü ile R3400 serisinde 1896 Kilowatt kapasiteye kadar çıkabiliyor.  R3600 serisinde 1095 kilowata kadar yüzde 109 yoğuşma verimine sahip olan yer tipi yoğuşmalı kazanlar, 571 Kilowatt kapasiteye kadar olan R600 kazan serisinde ise yüzde 110,4 verimlere çıkarak verimlilik ve tasarrufun en üst sınırlarını zorluyor.  Ariston Thermo Group Kerkrade fabrikasında ürettiği tüm yer tipi yoğuşmalı kazanlarda standart 8 bar işletme basıncına izin veriyor.

 

Ariston Thermo hakkında

 

Ariston Thermo ısıtma ve su ısıtma alanında dünya çapında lider; her gün dünyada, 250 milyon kişinin ürünlerini kullandığı güçlü yerel kökleri olan küresel bir şirkettir. Yıllık 1.34 milyar Euro ciro elde eden ve 7.4 milyon ürünün satışını yapan grup, 150 ülkede 6.600 çalışanı, 53 şirketi, 5 dış temsilciliği ve 12 ülkedeki 22 üretim sahası ile  faaliyet göstermektedir. Ariston Thermo’nun dünya çapında 10 ülkede 17 AR-GE ve Yeterlilik Merkezi bulunmaktadır.   AR-GE dahil,  61 milyon Euro'luk yatırımlarıyla Ariston Thermo, Elco, Chaffoteaux, Atag, ve Racold markaları altında her çeşit ürün ve sisteme sahip olmakla beraber birçok hizmet sunmaktadır. Ariston Thermo’nun enerji verimine olan bağlılığı,  güneş enerjisi sistemleri ve ısı pompalarının yanında, kazanlar ve su ısıtıcıları gibi ürünlerin veriminin arttırılması yoluyla gözlemlenmektedir. 2020 yılına kadar grup, faaliyetlerinin yüzde 80’ini, yüksek verimli ya da yenilenebilir enerji çözümleri ile yürütmek amacındadır. 2014 yılında, bu hedefin yüzde 42’sine ulaşılmıştır.


Geri Dön