26 / 04 / 2024

Arkas Holding'ten teknolojik tuğla!

Arkas Holding'ten teknolojik tuğla!

Türk inşaat sektörünün yeni yapı elemanı olan Arkas' ın yeni iştiraki Ponce Bloc, sektörde devrim yaratacak. Teknolojik tuğla olarak lansmanı gerçekleştirilen malzeme İzmirli müteahhitler ile tanıştırıldı.



PonceBloc, enerji talebinin hızla büyüdüğü ülkemizde enerji tasarrruflu, depreme dayanıklı ve yüzde yüz geri dönüştürülebilir özellikleriyle öne çıkıyor. Türkiye gibi gelişmekte olan ülkelerde enerji talebinin hızla büyüdüğü de göz önüne alındığında, enerji tasarruflu yapı malzemeleri ön plana çıkıyor. 

Hafifliği ile devrim yaratacak olan PonceBloc, ponzadan üretiliyor. PonceBloc, hafifliğinin yanı sıra çevreci, yüzde yüz geri dönüştürülebilir doğal bir ürün. Üstün ısı ve ses yalıtım performansına sahip PonceBloc, kolay uygulama imkanı ve uzun yapı ömrü ile de fark yaratıyor. 

Ayrıca, nüfusunun yüzde 95'i deprem tehdidi altında yaşayan Türkiye için devrim niteliğinde.

Sadece 4,9 kilo ağırlığındaki 19 santimetrelik standart bir PonceBloc duvar bloğu, yaklaşık 6 tonluk ağırlık taşıma kapasitesine sahip. Binayı ortalama yüzde 23 hafifleten PonceBloc, binanın deprem dayanımını aynı oranda artırıyor. 


Gözlem


Geri Dön