19 / 04 / 2024

Armağan Oyuncak, 2011'de büyümeye odaklandı!

Armağan Oyuncak, 2011'de büyümeye odaklandı!

Oyuncak sektörünün en eski firmalarından Armağan Oyuncak, krizin etkisinden kurtulup 2011'de büyümeye odaklandı. Firmanın sahibi Fatma Vural, İzmir, Ankara, Adana ve Samsun'da da mağaza açacaklarını söyledi



Oyuncak sektörünün en eski firmalarından Armağan Oyuncak, krizin etkisinden kurtulup 2011'de büyümeye odaklandı. 15'nci mağazasını açan firmanın sahibi Fatma Vural, Antalya'da açacakları mağazadan sonra İzmir, Ankara,  Adana  ve Samsun'da da mağaza açacaklarını söyledi.
Sabah

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Armağan Oyuncak 15. şubesini açtı

Oyuncak sektörünün önde gelen isimlerinden olan Armağan Oyuncak 15. mağazasını Avcılar Pelican AVM’de hizmete açtı. 280 metre kare büyüklüğündeki mağazada ilk yaş grubu oyuncaktan bebek bakım grubuna, kız ve erkek oyuncak grubundan hobi grubuna kadar yüzlerce oyuncak satışa sunuluyor.

Oyuncak sektörünün önde gelen isimlerinden olan Armağan Oyuncak 15. mağazasını Avcılar Pelican AVM’de hizmete açtı. 280 metre kare büyüklüğündeki mağazada ilk yaş grubu oyuncaktan bebek bakım grubuna, kız ve erkek oyuncak grubundan hobi grubuna kadar yüzlerce oyuncak satışa sunuluyor. Firmanın sahibi Fatma Vural bu sektördeki ürünlerin kalitelerinin çok önemli olduğunu, ailelerin çocuklarının sağlıklarına zarar vermeyen ürünleri tercih ettiklerini belirterek, bu yüzden kendi mağazalarına aşırı talep olduğunu vurguladı. Türkiye’deki mağazalardan sonra yurt dışına da mağaza açma hedefleri olduğunu belirten Fatma Vural bu hedeflerini önümüzdeki yıllarda gerçekleştireceklerini belirtti.
Türkiye


Geri Dön