26 / 04 / 2024

Arnavutköy Küçük Sanayi Tesisi Projesi hazır!

Arnavutköy Küçük Sanayi Tesisi Projesi hazır!

Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı Haraççı’ya inşa edilecek olan olan Küçük Sanayi tesisi hakkında da bilgi verdi.



Arnavutköy Belediyesi tarafından ‘Gönülden Gönüle Buluşmaları’ yapıldı. Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, program kapsamında Nuri Pakdil Kültür Merkezi’nde Erzurumlu vatandaşlarla görüştü. Arnvutköy Belediyesi'nde yer alan habere göre, Başkan Haşim Baltacı’nın, 2023 vizyonu projelerini anlattığı programa; AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dr. Betül Sayan Kaya, AK Parti Arnavutköy İlçe Başkanı Mustafa Candaroğlu, Meclis Üyesi Adayları; Zeki Koç, Nurettin Genç, Yavuz Oruç, Ahmet Güllük ve Gencay Ağdaş ile Cumhur İttifakı’nın MHP’li Meclis Üyesi Adayları Reis Çelik ve Hikmet Daş katılım gösterdi.

“Dünyanın en büyük projelerine ev sahipliği yapıyoruz”

Arnavutköy’ün gelişme potansiyelinin yüksek olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Haşim Baltacı: “Dünyanın en büyük projelerine ev sahipliği yapan bir ilçede oturuyoruz. İşte bu yüzden Arnavutköy için, ‘İstanbul’un Yarını’ diyoruz. Her anlamda gelişerek yoluna devam eden Türkiyemiz gibi Arnavutköyümüz de gelişerek yoluna devam ediyor. 10 yaşında genç bir ilçeyiz. Geldiğimiz noktada şunu gördük ki hakikaten de Arnavutköy de güzel şeyler oluyor.” dedi.

Küçük sanayi tesisi hazır

Geçmiş dönemde yapılan hizmetlere de değinen Başkan Haşim Baltacı, 2023 vizyonu hakkında da bilgi verdi. Arnavutköy’de ciddi planlama çalışmaları yapılacağını söyleyen Başkan Baltacı, özellikle kadınlara yönelik çalışmaların ve projelerin Arnavutköy’de sosyal belediyecilik alanında önemli olduğunu belirtti. Önümüzdeki dönemde köy ve mahalle meydanlarının düzenleme çalışmalarının artacağını belirten Başkan Baltacı, Haraççı’ya yapılacak olan Küçük Sanayi tesisi hakkında da bilgiler verdi. 120 bin metrekarelik bir alan üzerine kurulacak olan küçük sanayi tesisinde 420 iş yerinin olacağını dile getiren Başkan Baltacı, çalışmalarda sona gelindiğini ve seçimlerden sonra projenin hayata geçeceğinin müjdesini verdi.


Geri Dön