19 / 04 / 2024

Arnavutköy Küçük Sanayi Tesisi Projesi

Arnavutköy Küçük Sanayi Tesisi Projesi

Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı Haraççı’ya inşa edilecek olan olan Küçük Sanayi tesisi hakkında da bilgi verdi.

İSO'dan ikinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2022 açıklaması

İstanbul Sanayi Odası (İSO), eylülde belirttiği “İSO Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2022” araştırmasından sonra 500 Büyük şirketlerden daha küçük ve orta ölçekli kuruluşları kapsayan "İSO İkinci 500" araştırmasının sonuçlarını bildirdi.

Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu sonuçları açıklandı

İstanbul Sanayi Odası'nın (İSO), "İSO Türkiye'nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2021" araştırmasına göre, İkinci 500'ün üretimden net satışları, yüzde 77,5 artarak 191,1 milyar TL’den 339,2 milyar TL'ye yükseldi.

TOKİ Bolu Büyük Sanayi Sitesi projesi için düğmeye bastı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden TOKİ, Bolu Büyük Sanayi Sitesi projesi kapsamında 988 yeni dükkan inşa edecek.

TOKİ Arnavutköy 405 dükkan ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Arnavutköy Küçük Sanayi Sitesi projesi için düğmeye bastı.

TOKİ Arnavutköy Küçük Sanayi Sitesi projesi için düğmeye bastı!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Arnavutköy Küçük Sanayi Sitesi projesinin ihalesini 20 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Bursa'da büyük yatırımlar için arsa bulunmuyor!

Türkiye’nin en büyük sanayi şehirleri arasında yer alan Bursa, aynı zamanda bir ihracat üssü haline geldi. Yatırımcılar büyük yatırımlar için arsa bulunamadığını söylüyor.

Yüzgüleç Yapı İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yüzgüleç Yapı İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Abidin Yüzgüleç ve Veysel Yüzgüleç ortaklığında kuruldu.

Arnavutköy Kıbrıs Caddesi imar uygulaması askıya çıktı!

İstanbul İli Arnavutköy İlçesi Kıbrıs Caddesinde 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayınlandı.

Arnavutköy Küçük Sanayi Tesisi Projesi hazır!

Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı Haraççı’ya inşa edilecek olan olan Küçük Sanayi tesisi hakkında da bilgi verdi.

Arnavutköy’de 111 dönümlük askeri alan imara açılıyor!

Arnavutköy’deki 111 dönümlük askeri alan, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından sanayi tesisi ve depolama alanı ilan edildi. 

Lider Kağıtçılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Hadımköy Şubesi açıldı!

Lider Kağıtçılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Hadımköy Şubesi bugün Arnavutköy'de 4 milyon 505 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Bolu Büyük Sanayi Sitesi’nin temeli yarın atılıyor!

Bolu Büyük Sanayi Sitesi Projesi’nin temeli yarın saat 13.00’te Başbakan Binali Yıldırım tarafından atılacak 

Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2017 sonuçları açıklandı!

Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2017 Araştırması'na göre, TÜPRAŞ, üretimden satışlarda 51,1 milyar lirayla Türkiye'nin en büyük sanayi kuruluşu oldu...

Arnavutköy Küçük Sanayi Tesisi Projesi Haberi

Arnavutköy Küçük Sanayi Tesisi Projesi

Arnavutköy Belediyesi tarafından ‘Gönülden Gönüle Buluşmaları’ yapıldı. Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, program kapsamında Nuri Pakdil Kültür Merkezi’nde Erzurumlu vatandaşlarla görüştü. Arnvutköy Belediyesi'nde yer alan habere göre, Başkan Haşim Baltacı’nın, 2023 vizyonu projelerini anlattığı programa; AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dr. Betül Sayan Kaya, AK Parti Arnavutköy İlçe Başkanı Mustafa Candaroğlu, Meclis Üyesi Adayları; Zeki Koç, Nurettin Genç, Yavuz Oruç, Ahmet Güllük ve Gencay Ağdaş ile Cumhur İttifakı’nın MHP’li Meclis Üyesi Adayları Reis Çelik ve Hikmet Daş katılım gösterdi.

“Dünyanın en büyük projelerine ev sahipliği yapıyoruz”

Arnavutköy’ün gelişme potansiyelinin yüksek olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Haşim Baltacı: “Dünyanın en büyük projelerine ev sahipliği yapan bir ilçede oturuyoruz. İşte bu yüzden Arnavutköy için, ‘İstanbul’un Yarını’ diyoruz. Her anlamda gelişerek yoluna devam eden Türkiyemiz gibi Arnavutköyümüz de...