24 / 04 / 2024

Arnavutköy Yaşam Merkezi açıldı!

Arnavutköy Yaşam Merkezi açıldı!

Arnavutköy Belediyesi tarafından hayata geçirilen Arnavutköy Yönetim ve Yaşam Merkezi hizmete açıldı.




İstanbul’un gelecek vaat eden ilçelerinden biri olan Arnavutköy, dev projelere de ev sahipliği yapıyor. Gelişen ve değişen dünya düzeninde yerini alan Arnavutköy, yapılan uluslararası projelerin yanı sıra Arnavutköy Belediyesi tarafından hayata geçirilen projeler ile adından sıkça söz ettiriyor.


506 kilometrekare yüzölçümü, 250 bin kişilik nüfusu, doğal güzelliği, İstanbul merkeze yakınlığı, yeni ulaşım ağı içindeki konumu, dev projelerin merkez noktasında olması, yakın zamanda nitelikli yaşam açısından da İstanbul’un cazip ilçelerinden biri olacak olan Arnavutköy, İstanbul’un daYarını olmaya aday.


Artan nüfus, her gün gelişin ilçe ve vatandaşlara daha iyi hizmet verebilme adına yetersiz kalan belediye hizmet binaları, dev bir proje ile bir araya geldi. Türkiye de bir ilk olan Arnavutköy Yönetim ve yaşam Merkezi, hükûmet konağı tamamlandığında dev bir kompleks haline gelecek.


Türkiye’nin sayılı projelerine imza atan Arnavutköy Belediyesi, ilçeye hizmet verecek ‘Yönetim Merkezi’ ni tamamlayarak, tüm müdürlükleri ile yeni binada hizmet vermeye başladı.


Arnavutköy Belediyesi tarafından Taşoluk Bölgesine yaptırılan yönetim kompleksi Türkiye de eşine az rastlanan projede; belediye meclis salonu, kültürel ve sosyal Merkez (Kapalı Yüzme Havuzu, Spor Üniteleri,700 kişilik Konferans Salonu ve Gençlik Merkezleri) nikâh ve düğün salonu da hizmet vermeye başladı.


Çevre düzenlemesi ve meydanları ile birlikte 80 bin metrekare alanı kapsayan kompleks, uzun yıllar Arnavutköylülerin hizmetinde olacak.





Arnavutköy Belediyesi



Geri Dön