26 / 04 / 2024

Arnavutköy'de beton dökülen inşaat çöktü!

Arnavutköy'de beton dökülen inşaat çöktü!

Arnavutköy'de 4 katlı inşaatta beton dökümü sırasında çökme meydana geldi. İnşaatta çalışan 3 işçi beton altında kaldı.



Arnavutköy'de 4 katlı inşaat beton dökümü sırasında çöktü. Beton altında kalan 3 işçi, itfaiye ekipleri ve inşaat çalışanları tarafından çıkarıldı. 

CNN Türk'te yer alan habere göre; Arnavutköy'ün Taşoluk Mahallesi Kent Sokak'ta öğle saatlerinde 4 katlı inşaatın en üst katına beton atıldığı sırada çökme meydana geldi. Beton altında kalan 3 işçi olay yerine çağrılan itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Sağlık ekiplerinin ilk müdahaleleri sonrası hastaneye kaldırılan yaralı 3 işçiden birinin durumunun ciddi olduğu açıklandı. 

Olayla ilgili görgü tanıklarından biri şunları söyledi: "Şiddetli bir gürültü ile inşaatın tavanı çöktü. Biz önce uçak mı düştü? Dedik. Şiddetli bir gürültü vardı çünkü. Olay yerine koşup baktığımızda 3 işçinin beton ve demir yığınları arasında kaldığını gördük. Kendi imkanlarımızla çıkarmaya çalıştık. İtfaiye ekiplerinin gelmesiyle de çıkarabildik yaralıları."

Çökmenin yaşandığı inşaatın hemen yanındaki inşaatta çalışan Bülent Şahin ise "Muhtemelen beton dökülmeden önce bağlanan kalıplar zayıf kaldı ve ağırlığı taşıyamadı" diye konuştu. 


Geri Dön