19 / 04 / 2024

Arnica ECARF’tan Alerji Dostu Ürün ve Hizmetler için sertifika aldı!

Arnica ECARF’tan Alerji Dostu Ürün ve Hizmetler için sertifika aldı!

Küçük ev aletleri sektöründe birçok ilke imza atan, Türkiye’nin süpürge devi Arnica, en çok satan ürünü Arnica Bora ile ECARF’tan Alerji Dostu Ürün ve Hizmetler için sertifika aldı.



Küçük ev aletleri sektöründe birçok ilke imza atan Arnica, Arnica Bora ile ECARF’tan uluslar arası sertifika aldı. Patentli Su Filtrasyon (DWS) sisteminin sağladığı, düşmeyen emiş gücüyle tozu suya hapsederek evi ve havayı tozdan ve kirden arındırarak hanımların büyük ilgisini çeken Arnica Bora, gözle görülemeyen toz ve zerreciklerin de solunan havaya karışmasını  Hepa filtresi yoluyla engelliyor.  Çocuklu ve evcil hayvanlı ailelerin birinci tercihi olan Arnica Bora’nın filtresi kirlendiğinde çıkartılıp yıkanabiliyor.


Özel su filtre gövdesine sahip olan Arnica Bora perde fırçası, koltuk temizleme aparatıyla hem koltukları, hem perdeleri zarar vermeden temizliyor.


Ödüle doymayan Arnica Bora, Türkiye’nin en çok sata süpürgesi


İlk olarak 2010 yılında 4000 modeliyle piyasaya sunulan Bora, 2012 yılında 5000 ve 2014 yılında da 4000S modeliyle raflardaki yerini aldı. Kullanım kolaylığı ve pratikliğiyle su filtreli elektrik süpürgesinde devrim yaratan Bora, 2011, 2012 ve 2013 yıllarında Türkiye’nin tüm kategorilerde en çok satan elektrik süpürgesi oldu.


Pratik ve şık tasarımıyla beğeni kazanan Bora, 2010 yılında Design Turkey tarafından Üstün tasarım ödülüne layık görüldü. 2011 yılında da İtalya’dan A Design Üstün tasarımı alan Bora 2012 yılında da Amerikalıların beğenisini kazanarak Good Design ödülü kazandı.  2014 yılında ise ECARF’tan aldığı Alerji Dostu Ürün ve Hizmetler için sertifikası ile kalitesini ve yararlılığını bir kez daha kanıtlamış oldu.



Geri Dön