26 / 04 / 2024

Aryol Prefabrik'te 33 metrekare ev 9 bin 900 TL!

Aryol Prefabrik'te 33 metrekare ev 9 bin 900 TL!

Aryol Prefabrik, Ankara´da Fabrika ve Genel Müdürlük, İstanbul´da ise İstanbul Bölge Müdürlüğü olarak hizmet vermektedir



Türkiye´de 1984 yılından bu yana prefabrik yapı sektöründe prefabrik şantiye ve prefabrik ev konularında önde gelen firmalardan biri olan Aryol Prefabrik, Ankara´da Fabrika ve Genel Müdürlük, İstanbul´da ise İstanbul Bölge Müdürlüğü olarak hizmet vermektedir.  Ayrıca üretim teknolojileriyle 5000´den fazla yerli ve yabancı firmaya hizmet etmektedir.

Türkiye´de hiçbir prefabrikçinin ulaşamadığı kaliteyi Aryol Prefabrik müşterilerine sunmaktadır . Kalite konularında sürekli gelişim gösteren ve geniş ürün yelpazesine sahip olan Aryol Prefabrik, bugün yaklaşık 30 ülkeye ihracat yapmaktan gurur duymaktadır.İhracat yapılan ülkeler  şöyledir:  AVRUPA´da Romanya, Kıbrıs;  ASYA´da Ukrayna, Gürcistan, Çeçenistan, Azerbaycan, Kazakistan , Türkmenistan, Afganistan;  ORTADOĞU´da  Irak, Umman, Ürdün, Katar, B.A.E. ;  AFRİKA´da Cezayir, Libya, Tunus, Nijerya, Sudan, Nepal.
Hızla değişen ve gelişen talepleri en doğru, en kısa sürede karşılamayı amaçlayan firmamız; müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutup; performansı yüksek, evrensel kalite ve standartta ürünler ve hizmet sunmayı hedefler.
Bizim amacimiz müsterilerimize iyiyi daha ekonomik ve daha hizli bir sekilde sunmaktir.Fabrikamızda, standart ve isteğe bağlı olmak üzere, çeşitli panel prefabrik binalar, Modd Panel prefabrik binalar, izolasyonlu - izolasyonsuz prefabrik hangar yapılar üretilmektedir. Bu prefabrik modüler üretimlerde, kalite, kolay sökülebilirlik ve ekonomik prefabrik fiyatları esas alınmıştır. Prefabrik binaların demonte ( sökülüp-takılabilen ) binalar olması ve aynı zamanda imalat ve montajların çok hızlı ve ekonomik olması sebebiyle bu yapılar  en çok tercih edilen yapilardır.

İstenilen her türlü yerleşim alanına uygulanabilecek şekilde çevre koşulları da dikkate alınarak, iç tesisatları hazır bir şekilde imal edilmektedir. Prefabrike hazır yapılar amacına göre genişlik ve uzunlukları değişken olarak üretilebilmektedir. Depreme karşı dayanıklılığı oluşturan konstrüksiyon bağlantı ve çelik çatı sistemi, yaz aylarında istemediğiniz sıcakların, kış aylarında istemediğiniz soğukların, her daim kaçtığınız gürültünün sizi sarmasına engel olacak yalıtım sistemi, evinizin her bir köşesini kullanmanızı sağlayacak, , kayıp alan oluşturmayan panel sistem Prefabrik yapıların vazgeçilmez ayrıcalıklarındandır.

Özellikle deprem evi, bağ evi, kır evi, yazlık ev, kışlık ev, motel ve tatil köyleri için pratik ve ekonomik çözümdür. Prefabrike sistem ticari yapılar bize geniş kullanım alanları sağlamaktadır. Şantiye binaları, yemekhane, yatakhane, hastane, atölye, salonlar, eğlence merkezleri vb. yapıları prefabrik sistem ile kolayca elde edebilirsiniz.
Prefabrik yapılar için hazırlanan mimari projeler, statik hesaplar fabrikamızdaki proje ve arge grupları tarafından yapılmaktadır. AR-GE faaliyetlerine özel önem veren ve çağın gereklerine uygun yeni fonksiyon, görev ve ürünler geliştirmeyi bir sorumluluk olarak algılayan Aryol Prefabrik müşteri memnuniyeti değerleri ile ekonomik ve hızlı çözümler üretmenin yanı sıra,

o HY Yapısal Çelik Yeterlik Belgesi
o EN ISO 3834-2 Kaynak Kalite Belgesi
o TS EN ISO 9001:2000 Kalite Belgesi
o Aryol Prefabrik Marka Tescil Belgesi
kalite güvence belgeleri  altında, en yüksek kalitede ürün ve hizmetler sunar.
Prefabrik Yapılar taşıyıcısı çelik, dış ve iç kaplamaları betopan ya da elektrostatik boyalı galvaniz sac olan yapılarımızdır. Yapıların yalıtımında yüksek dansiteli strofor kullanılır. Panel duvarlarda en az betonarme yapılarda olduğu kadar ısı yalıtımı mevcuttur. Yapılarımız; isteğe bağlı olarak 184kg/m2 kar yükü, 130km/saat rüzgâr yükü, 1.Derece Deprem Bölgesi (Yükler TS498) ve 4.derece iklim Şartları (Erzurum, Kars...) olan binalar veya 80kg/m2 kar yükü, 100km/saat rüzgâr yükü, 1.Derece Deprem Bölgesi (Yükler TS 498) ve 4.derece iklim Şartları (Erzurum, Kars...) olan binalardır.

ARYOL PREFABRİK ;  Alt yüklenici veya Anahtar teslimi olarak hizmet vermekle birlikte İstanbul´daki müşterilerimize nakliye dahil, iskontolu, özel fiyatlar sunmaktadır.Üretim çeşitlerimiz,Prefabrik şantiye binaları, prefabrik ofis, yemekhane, yatakhane, lojman, wc-duş yapılar, mutfaklar, okullar, hastaneler, sağlık merkezleri, askeri yapılar, spor salonları, çamaşırhaneler, yarım silindirik veya prizmatik kesitli prefabrik hangar yapılar, prefabrik fabrika yapıları, sanayi tipi yapılar, prefabrik evler olarak özetlenebilir.
Üretimlerimiz, iki farklı fabrikada, 10.500 m2 lik açık alan üzerinde ve 4.000 m2 lik kapalı alan üzerinde yapılmakta.

Kapasite;
- Panel ve ekonomik sac panel prefabrik binalar 16.000m2/ay
- Sac panel prefabrik binalar 6.000m2/ay
- Prefabrik çelik hangarlar 10.000 m2/ay
- Konteynerler 60 ad/ay dır.
Tüm prefabrik yapı üretimlerimiz stoktan hemen teslim edilmektedir. Prefabrik yapı üretimlerimiz imalat ve işçilik hatalarına karşı 4 yıl garantilidir.

Aryol Prefabrik `in müşterilerine sunduğu avantajlar
o YÜKSEK KALİTE
o UYGUN FİYAT POLİTİKASI
o YÜKSEK KAPASİTE
o ÜSTÜN HİZMET
o TASARIM YETKİNLİĞİ
o GÜNCEL ÜRETİM TEKNOLOJİLERİ   dir. 

Aryol Prefabrik de 25 metrekare evi 7 bin 900 TL´ye inşa ediyor. Şirket 33 metrekare 9 bin 900 TL´den, 58 metrekare 14 bin 700 TL´den, 102.5 metrekare 22 bin 500 TL´den başlayan fiyatlarla kuruyor. Konutlar 1 hafta içinde teslim ediliyor.

www.aryol.com.tr
www.aryolprefabrik.com.tr
[email protected]


Geri Dön