25 / 04 / 2024

Arzum Onan atölyesi için Cihangir'de 3+1 ev kiraladı

Arzum Onan atölyesi için Cihangir'de 3+1 ev kiraladı

Arzum Onan da Cihangirli oldu. Kemerburgaz'daki atölyesini Cihangir'in göbeğine taşıyan güzel oyuncu, sergi çalışmalarına burada devam edecek



6  yıldır pofesyonel olarak heykel yapan Arzum Onan, yeni atölyesine kavuştu. Geçen yıl Kemerburgaz'da atölye kuran Onan'ın bu kararı, eşi Mehmet Aslantuğ'dan ayrıldığı dedikodularına yol açmış, iddiaları reddeden oyuncu, 'Yeni taşındığım evde heykel çalışmalarımı yapacağım. Ayrılık söz konusu değil' demişti. Ancak sanat çalışmalarını şehir merkezinde sürdürmeye karar veren Onan, 'sanatçı semti' olarak ünlenen Cihangir'i seçti.  Cihangir'in merkezinde 3 oda  1 salon bir daire kiralayan Onan, uzun süredir üzerinde çalıştığı sergi projesini, bu atölyede  sürdürecek.
Set aralarında amatör olarak heykelle uğraşan Arzum Onan, 5 yıl önce heykeltıraş İrfan Korkmazlar'dan ders almaya başladı. 'Günümün büyük bir çoğunluğu heykel yaparak geçiyor. Hobi olarak başladım ve uzun bir yol  katettiğimi düşünüyorum'  diyen Onan, heykel sanatçısı olarak kendini kanıtlamak istiyor. Heykel yapmaya çamurla başlayan oyuncu, 'Çamurun ardından tahta ve taş yonttum. Çamurdan çok keyif alıyorum. Figüratif çalışmayı seviyorum. Formu ve biçimi belirgin ama yine kendi içinde soyut olabilen heykeller yapıyorum' açıklamasıyla dikkat çekmişti.
Akşam


Geri Dön