26 / 04 / 2024

Arzum, Şef Deniz Orhun'u Aydınlılarla buluşturdu!

Arzum, Şef Deniz Orhun'u Aydınlılarla buluşturdu!

Küçük ev aletleri sektörünün lider markası Arzum, yemekleriyle ve televizyon programlarıyla sevenlerinin gönlünde taht kuran Şef Deniz Orhun'u Zoroğlu AVM’de Aydınlılarla buluşturdu. Deniz Şef, "Sadece Arzum'da" ürünleriyle nefis tarifler hazırladı.



Küçük ev aletleri sektörünün lider markası Arzum, yemekleriyle ve televizyon programlarıyla sevenlerinin gönlünde taht kuran Şef Deniz Orhun'u Zoroğlu AVM’de Aydınlılarla buluşturdu. Zoroğlu AVM'de gerçekleşen etkinlikte Aydınlılarla buluşan Deniz Şef, inovasyonuyla öne çıkan, eşi benzeri bulunmayan "Sadece Arzum'da" ürünleriyle nefis tarifler hazırladı ve katılımcılara sundu.


Küçük ev aletleri sektörünün lider markası Arzum, yemekleriyle ve televizyon programlarıyla sevenlerinin gönlünde taht kuran Şef Deniz Orhun'u Aydınlılarla buluşturdu. 21 Kasım Cumartesi günü saat 15.00'da Aydın Zoroğlu AVM’de gerçekleşen etkinlikte Deniz Şef, inovasyonuyla öne çıkan, eşi benzeri bulunmayan "Sadece Arzum'da" ürünleriyle nefis tarifler hazırladı ve katılımcılara sundu. Etkinliğe Arzum Elektrikli Ev Aletleri’nden Saha Operasyonları Yetkilisi Güler Hüsem ve Pazarlama İletişim Uzmanı Neslihan Demir katıldı.


Arzum Elektrikli Ev Aletleri Pazarlama İletişim Uzmanı Neslihan Demir Aydın Zoroğlu AVM'de gerçekleşen etkinliği şu sözlerle değerlendirdi: "Arzum Elektrikli Ev Aletleri, yılda 4 milyona yakın satışla küçük ev aletleri sektörünün pazar lideri konumunda bulunuyor. Gastronomi dünyasının incisi Deniz Şef'i, Arzum farkı ile Aydınlılarla buluşturduğumuz için mutluyuz. Arzum olarak inovasyon, bizim olmazsa olmazımız. Kuruluşundan bu yana hep daha iyisini yapmak için çalışan Arzum, bunu gerçekleştirirken kullanıcıların ihtiyaçlarının yanı sıra ürünlerin kullanım kolaylığına, yenilikçi olmasına önem veriyor. Arzum, eşi benzeri bulunmayan “Sadece Arzum’da” ürünleriyle sektörde fark yaratıyor. Bugün Arzum'a ev sahipliği yapan, Deniz Şef'in ve ürünlerimizin Aydınlılarla buluşmasına vesile olan Zoroğlu AVM Mağaza Müdürü İnan Bey’e teşekkür ederiz."


Deniz Şef, etkinlikte konuklara Arzum Dublex Çift Hazneli Doğrayıcı kullandığı enginarlı humus,


Arzum Blendart Altı Bıçaklı Blender Seti ile hazırladığı dereotlu ezme ve Arzum Presto El Blender Serisi’ni kullanarak hazırladığı şeftali ve elma suyu karışımlarını ikram etti.


Arzum’un sektörde fark yaratarak tasarladığı ‘Sadece Arzum’da’ ürünlerinden Arzum Fırrın ekmek kızartma makinesi, tasarımındaki farklı çizgisi ile öne çıkıyor ve taş fırın lezzetini sofralara taşıyor. Türkiye’de sınıfında ilk ve tek olan Arzum Dublex Çift Hazneli Doğrayıcı, isteğe bağlı olarak aynı anda çalışabilen iki haznesiyle zamandan tasarruf sağlarken doğranan yiyeceklerin kokularının birbirlerine karışmasını da önlüyor. Arzum Presto El Blender Serisi, bıçakları özel tasarlanmış tırtıklı yapısı ve sertleştirilmiş malzemesiyle, standart parçalayıcıların bıçaklarından daha uzun süre keskinliğini koruyor. Çayı ve sıcak suyu farklı haznelerde tutan çift hazneli Arzum Duoterm termos sayesinde çayın dem oranı, klasik termosların aksine isteğe göre ayarlanabiliyor. Türkiye’nin ilk ve tek altı bıçaklı blender seti maharetli Arzum Blendart ise rendeliyor, dilimliyor, karıştırıyor, çırpıyor ve buz kırıyor.



Geri Dön