18 / 04 / 2024

Asaf İş Ortaklığı 3. İstanbul'la Başakşehir Futbol Kulübü’ne sponsor oldu!

Asaf İş Ortaklığı 3. İstanbul'la Başakşehir Futbol Kulübü’ne sponsor oldu!

ASAF İş Ortaklığı, ilk projesi 3. İSTANBUL ile Başakşehir Futbol Kulübü’ne forma ve stadyum sponsoru oldu.



Asaf İş Ortaklığı’ndan Başakşehir Futbol Kulübü’ne Büyük Destek 



Geçtiğimiz sezonu 4’ncü sırada bitiren ve UEFA Avrupa Ligi’nde yoluna başarılı bir şekilde devam eden Başakşehir Futbol Kulübü, sezonun ilk haftasında evinde ağırlayacağı Fenerbahçe maçı öncesinde önemli bir işbirliğine imza attı. Alzamil Gayrimenkul, Fuzul Yapı, Seha Yapı, ve Adese tarafından oluşturulan ASAF İş Ortaklığı’nın ilk projesi olarak Başakşehir Belediyesi’nin de katkılarıyla Başakşehir’de hayata geçecek 3. İSTANBUL, Başakşehir’in forma ve stadyum sponsorluğunu üstlendi. ASAF İş Ortaklığı ve Başakşehir Futbol Klübü arasındaki sponsorluk anlaşması, Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda gerçekleştirilen basın toplantısı ile imzalandı. 


Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ’ın ev sahipliği yaptığı imza töreninde Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, ASAF İş Ortaklığı’nı temsilen Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal, Seha Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Saylık’ın yanı sıra Başakşehir Spor Kulübü futbolcuları da hazır bulundu.  


Başakşehir Spor’un güçlü ve istikrarlı bir şekilde yoluna devam ettiğini ve yeni sezonda büyük zaferlere imza atacaklarını belirten Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, elde edilen başarılarda Başakşehir’li taraftarlardan aldıkları desteklerin de çok önemli olduğunu söyledi ve sözlerini şöyle sürdürdü: 


“ASAF İş Ortaklığı’nın ilk projesi olan 3. İSTANBUL’un da forma ve stadyum sponsoru olarak Başakşehir Futbol Kulübü’nü desteklemesinden memnuniyet duyduk. İnşallah yeni sezonda, hem Avrupa’da hem de Türkiye’de alkışlanacak başarılar elde edeceğiz.”  


Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal da Başakşehir’in iki önemli değeri arasında gerçekleşen bu işbirliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken,. 3. İSTANBUL’un, Başakşehir Belediyesi’nin de güvencesini taşıyan gerçekten fark yaratacak güçlü bir proje olduğunu belirtti. Başkan Uysal, Başakşehir Spor’un önceki sezonda aldığı başarılı sonuçlar ile ilçenin ve tüm Türkiye’nin gururu olduğuna dikkat çekti Başakşehir’de yükselen bu iki önemli marka arasındaki iş birliğinin, İstanbul’un genç ve çağdaş ilçesi Başakşehir’e önemli katkılar sunacağına, çok daha güzel yarınlara taşıyacağına olan inancını da belirtti.

Bir ‘Başakşehir sevdalısı’ olarak kendilerini ev sahibi gibi hissettiklerini belirten Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal ise “Bugüne kadar gerçekleştirdiğimiz birçok proje ile Başakşehir’in bugünlere gelmesine katkıda bulunduk. Başta 3. İSTANBUL olmak üzere ve diğer yeni projelerimiz ile Başakşehir’i geleceğe taşımaya, yarınlarına katkıda bulunmaya devam edeceğiz” dedi. 

Seha Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Saylık da yaptığı konuşmada; İttifak Holding kuruluşu Seha Yapı’nın 1978 yılından bu yana hayata geçirdiği başarılı projelere dikkat çekerken, bu başarılarını yeni iş ortaklığına taşayacaklarını, ASAF İş Ortaklığı’nın Alzamil Gayrimenkul, Fuzul Yapı, Seha Yapı, ve Adese’nin güç birliği ile oluştuğunu vurguladı. 

“3. İSTANBUL, adına layık bir proje”

ASAF İş Ortaklığı’nın ilk projesi olan 3. İSTANBUL’u, 3. Havalimanı, 3. Köprü gibi mega projelerden ilham ve cesaret alarak hayata geçirdiklerini belirten Ömer Saylık, “Başakşehir’de yükselecek 3. İSTANBUL projesi, bu güç birliğinden doğan gerçekten de özgünbir proje. hem Başakşehir ve bölgesine katkı sağlayacak, hem de sektörde yeni bir sayfa açacak nitelikte bir proje” açıklamasında bulundu. 

Başakşehir Futbol Kulübü Forma ve Stadyum Sponsorluğu

Başakşehir Futbol Takımı ve ASAF İş Ortaklığı arasında imzalanan forma ve stadyum sponsorluğu anlaşması, 3 sezonu kapsayacak. Sponsorluk anlaşması çerçevesinde 3. İSTANBUL projesi logosu, ulusal ve uluslararası maçlarda Başakşehir Futbol Takımı formasının sırt bölümünde yer alacak. Yine aynı kapsamda, Fatih Terim Stadı’nın adı 3. İSTANBUL Başakşehir Fatih Terim Stadyumu olarak değiştirilecek.


Haber Fanatik'de şu şekilde yer aldı


İstanbul Başakşehir Kulübü, stat ismi ve forma sırt reklamı için ASAF İş Ortaklığı ile 3 yıllık anlaşma imzaladı.


Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda gerçekleştirilen ve İstanbul Başakşehir Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, ASAF İş Ortaklığı’nı temsilen Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal ile Seha Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Saylık’ın katılımıyla bir tören düzenlendi.


Törende konuşan Göksel Gümüşdağ, iki yaşında bir kulüp olarak, iki yıldır UEFA kupalarına katıldıklarını belirterek, "Kulüp olarak yönetim şekli ile doğru model olmaya, futbolumuzla da akademik bir görüntü vermeye çalışıyoruz. Küçük bütçelerle büyük işler yapmaya çalışıyoruz. İnşallah 3. İstanbul da bize hayırlı gelecek. Hayırlı uğurlu olsun diyorum." dedi.


İmza töreninde konuşan Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ise belediyenin kulüple doğrudan bağlantısı olmadığını ancak kader birliği yaptıklarını vurgulayarak, "Başakşehir takımı başarılı olunca, ilçemize de aynı oranda katkı sağlıyor. Burası yeni bir ilçe olarak kurulduğunda ’Başakşehir neresi’ diyorlardı. Medipol Başakşehir’in başarıları sayesinde artık herkes ilçemizi biliyor. ASAF Grup, 6-7 ay önceki ihalemizi kazandı ve şimdi de Medipol Başakşehir’e sponsor oldu. Bu da bizi mutlu etti. Projenin ismi 3. İstanbul, acaba takımın 3. olmasını mı istiyorlar ama ben takımın birinci olmasını istiyorum." ifadelerini kullandı.


Eyüp Akbal ile Ömer Saylık da anlaşmanın her iki tarafa uğurlu gelmesi temennisinde bulundu. Konuşmaların ardından imza töreni gerçekleştirildi. Anlaşma gereğince stat isminin başına ASAF İş Ortaklığı’nın konut projesi olan "3. İstanbul" adı gelecek ve stadın yeni ismi 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı olacak. Üç sezon boyunca Medipol Başakşehir takımı formalarının arkasında da 3. İstanbul projesinin logosu yer alacak.


Fanatik


Geri Dön