19 / 04 / 2024

Aşçıoğlu Ataköy için ikinci imzayı da attı!

Aşçıoğlu Ataköy için ikinci imzayı da attı!

Aşçıoğlu Grubu; Fulya, Gayrettepe, Ulus, Göktürk konutları ve ofis bloklarından sonra şimdi de Ataköy’e odaklandı. Aşçıoğlu İnşaat, ikinci projenin de anlaşmasını imzaladı. Lansman 3'üncü çeyrekte.



Aşçıoğlu Grubu; Fulya, Gayrettepe, Ulus, Göktürk konutları ve ofis bloklarından sonra şimdi de Ataköy’e odaklandı. E-5 üzerinde 130 milyon dolarlık yatırımla Selenium Ataköy projesine başlayan grup, 3 ayda projenin yüzde 55'ini satmaya başardı. Aşçıoğlu bölgede yakaladığı yüksek satış grafiğinin ardından ikinci bir proje için daha anlaşma imzaladı. Bölgedeki Selenium serisine bir yenisini daha eklemeyi planlayan grup, yeni projeyi E-5 cepheli Ataköy 38. Parsel'de, 8 bin 600 metrekarelik alanda hayata geçirecek. Projenin tasarımı için mimari çalışmaların devam ettiğini söyleyen Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Üyesi Cenk Aşçıoğlu, “Selenium Ataköy’ün yakaladığı satış grafiği, bölgede kaliteli projelere talebin ihtiyaç olduğunu kanıtladı. Büyüyen İstanbul da Ataköy’ün önemi artıyor. Biz de konut ve ofislerden oluşacak yeni projeye 2014’ün üçüncü çeyreğinde başlayacağız” dedi.


METREKARE FİYATI 6250 TL


Cenk Aşçıoğlu inşaatı devam eden selenium Ataköy projesini ise 2016 yılının üçüncü çeyreğinde teslim edeceklerini, projede metrekare fiyatının ise 6250 TL'den başladığını sözlerine ekledi.  


Akşam


Geri Dön