19 / 04 / 2024

aşçıoğlu ataköy

aşçıoğlu ataköy

Aşçıoğlu Selenium Retro ev fiyatları 740 bin liradan başlayarak, 1 milyon 165 bin liraya kadar değişiyor. Selenium Retro Ataköy projesi Eylül 2017'de tamamlanacak...

Aşçıoğlu Ataköy için ikinci imzayı da attı!

Aşçıoğlu Grubu; Fulya, Gayrettepe, Ulus, Göktürk konutları ve ofis bloklarından sonra şimdi de Ataköy’e odaklandı. Aşçıoğlu İnşaat, ikinci projenin de anlaşmasını imzaladı. Lansman 3'üncü çeyrekte.

Aşçıoğlu Ataköy'de 2. Selenium projesini inşa ediyor!

İstanbul’un merkezi lokasyonlarında gayrimenkul projeleri gerçekleştiren Aşçıoğlu Grubu, Ataköy’de yeni bir projeye daha imza atıyor. Ataköy 38. parsel için anlaşma yapan grup, projeye 2014 3. çeyrekte başlayacak.

Aşçıoğlu Grubu'na Ataköy'den yoğun talep!

Aşçıoğlu Grubu'na Ataköy'den yoğun talep geliyor. İstanbul’un merkezi lokasyonlarında gayrimenkul projeleri gerçekleştiren Aşçıoğlu Grubu, Ataköy’de hayata geçirdikleri Selenium Ataköy projesinin kalitesiyle, bölgede yer alan potansiyeli doldurmaya aday.

Aşçıoğlu İngilizler ile ortaklığa hazırlanıyor

Antalya ve Bodrum'da villa yapacaklarını söyleyen Aşçıoğlu İnşaat'ın patronu Yaşar Aşçıoğlu, Bodrum'da inşaatı devam eden alışveriş merkezini İngilizlerle ortak yapabileceklerini belirtiyor.

Aşçıoğlu Selenium Life ön talep toplamaya hazırlanıyor! 129 konutluk yeni proje yapay zekaya teslim edildi!

Gayrimenkul sektöründe 56 yılı geride bırakan Aşçıoğlu, yeni projesi Selenium Life'ın pazarlama iletişimini yapay zekâ ile kurguladı.

Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aşçıoğlu: Konut fiyatlarının düşmesinin tek çözümü arsa payının düşmesi!

Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aşçıoğlu, Habertürk Gazetesi'ne verdiği röportajda konut fiyatlarına değinerek, konut fiyatlarının düşmesinin tek çözümünün arsa payının düşmesi olduğunu belirtti.

Aşçıoğlu'ndan Ispartakule ve Bahçeşehir'e 2 yeni proje geliyor!

Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkan Vekili İrfan Aşçıoğlu yaptığı açıklamada  5 milyar liralık iki projeye başlayacaklarını dile getirdi. İşte detaylar...

İrfan Aşçıoğlu: Yüksek kazanç ve kira getirisi için konut en güvenli liman!

Gayrimenkul sektöründe 55 yıldır faaliyet gösteren Aşçıoğlu’nun Yönetim Kurulu Başkan Vekili İrfan Aşçıoğlu yaptığı açıklamada, "Yüksek kazanç ve kira getirisi için konut en güvenli liman" dedi.

Gençoğlu Karaköy Otelcilik'ten Karaköy'e yeni otel!

Gençoğlu Karaköy Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş., Beyoğlu Karaköy'de 27 milyon 427 bin 164 TL yatırımla yeni bir otel inşa edecek.

Yaşar Aşçıoğlu: Gayrimenkulde riski bölüşmeliyiz!

İNDER Onursal Başkanı ve Aşçıoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Aşçıoğlu, gayrimenkul sektöründe yaşanan sorunların çözümü için bir öneride bulundu...

Aşçıoğlu Grubu, Se Club ile Tashkent City’nin İşletme ve Tesis Yönetim Danışmanı oldu!

Aşçıoğlu Grubu, profesyonel rezidans ve bina yönetim hizmetleri sunduğu şirketi Se Club ile Özbekistan Cumhuriyeti’nin başkenti Taşkent’te inşa edilecek dev proje Tashkent City’nin “İşletme ve Tesis Yönetim Danışmanı” olarak seçildi. 

Aşçıoğlu Avrupa'ya açılıyor!

Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Üyesi Cenk Aşçıoğlu, firmanın yatırımlarından ve projelerinden bahsetti. Sektöre ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Aşçıoğlu, Londra, Almanya ve Romanya'da proje üreteceklerini açıkladı.

Aşçıoğlu'ndan 3 yeni proje geliyor!

İnşaat sektörünün başarılı firmalarından Aşçıoğlu, İstanbul'da 2, Muğla'da 1 yeni proje hazırlığında. Şirket projelere önümüzdeki yıl başlayacak...

Aşçıoğlu–Yılsan Ortaklığı Seyrantepe'de proje yapacak!

OYAK'ın 22 bin 444 metrekarelik konut ve ticaret imarlı arsasının ihalesini Aşçıoğlu–Yılsan Ortaklığı kazandı...

OYAK Seyrantepe ihalesini Aşçıoğlu–Yılsan Ortaklığı kazandı!

OYAK İnşaat’ın Seyrantepe’de Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu yakınındaki arsa ihalesini 825 milyon TL bedelle Aşçıoğlu – Yılsan Holding kazandı...

Aşçıoğlu İnşaat'tan tam gaz yatırım!

Ataköy merkezli yatırımlarıyla bölgede büyük değer oluşturan Aşçıoğlu, yeni yatırımlarına da hız verdi. Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu yeni projeleri hakkında açıklamalar yaptı.

Aşçıoğlu, Selenium markasını Londra’ya taşıyor!

Selenium” markasını iki yıl önce Dubai’ye taşıyan Aşçıoğlu, yurtdışında ikinci adres olarak Londra’yı seçti. Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu, Londra’da 30 milyon Pound bütçeli bir proje gerçekleştirmek üzere görüşmeler yaptıklarını söylüyor.

aşçıoğlu ataköy Haberi

aşçıoğlu ataköy


Selenium Retro projesi İstanbul Ataköy E-5 otoyolu üzerinde yükseliyor. Aşçıoğlu İnşaat imzasını taşıyan Selenium Retro projesinde 396 ünite yer alıyor.


Rezidans ve home ofis olmak üzere iki blok olarak tasarlanan Selenium Retro Ataköy projesi 20 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor.



Aşçıoğlu Selenium Retro ev fiyatları!


Ataköy Selenium Retro projesinde 1+1 ve 2+1 daire tiplerine yer verildi. Selenium Retro Ataköy'de 1+1'ler 68 metrekare ile 85 metrekare, 2+1'ler 87 metrekare ile 97 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip.


Selenium Retro Ataköy projesinde teslimler Eylül 2017 yılında gerçekleştiriliyor. Peşinde yüzde 5 indirimin yapıldığı Selenium Retro projesinde yüzde 25 peşinatla 14 ay vadeli ödeme seçeneği yer alıyor.


Aşçıoğlu Selenium Retro ev fiyatları 1+1'lerde 740 bin lira ile 960 bin lira arasında değişirken, 2+1'lerde 900 bin lira ile 1...