28 / 03 / 2024

Asef Grup İstanbul Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Asef Grup İstanbul Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Öğdüm ve Mırhadı Hosseınıkhatıbı ortaklığında kuruldu.



Asef Grup İstanbul Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Öğdüm ve Mırhadı Hosseınıkhatıbı ortaklığında kuruldu.

Asef Grup İstanbul Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
a.Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. b.Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. c. Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. ç.Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. d.Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak. e.Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir. f.Hava araçları ile ambulans hizmetleri vermek. g.Her türlü hava, deniz, kara vasıtaları ile şehir içi, şehirlerarası ve uluslararası yolcu taşımacılığı yapmak. h.Öğrenci ve personel taşımacılığı yapmak. ı.Çeşitli mesleki alanlarda beceri kazandırmak maksadıyla sanat ve mesleğe yönelik eğitim ve öğretim vermek, hafıza kullanma teknikleri ve becerileri ile ilgili eğitimler vermek. İ.Çeşitli spor dallarında eğitim vermek ve etkinlikler düzenlemek. J.İnsanların beslenmesinde önemli bir etkinliği olan ve gıda sektörüne konu teşkil eden her nevi sıcak, soğuk, dondurulmuş, kurutulmuş ve konsantresi yapılmış besin maddelerinin,gıda takviyelerinin pazarlanması konusunda toptan ve perakende satış yapmak amacı ile gerekli olan satış mağazalarını açmak ve işletmek k.Sirket konusuna giren islerin yapılabilmesi için her türlü vasıta araç,tasıtları almak, devir etmek bunlar üzerinde ayni ve sahsi tasarruflarda bulunmak, makine tesisat, teçhizat,elektrikli veya elektronik cihazlar, makine komple tesis, yedek parça ve aksamını satın alabilir, kiralayabilir, toptan veya perakende dahili ticaret isleri yapabilir. ithalat,ihracat yapabilir,


Geri Dön