19 / 04 / 2024

SC Gayrimenkul Danışmanlığı ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


SC Gayrimenkul Danışmanlığı ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile bugün Claus Soon-Woo Christiansen ve Selda Durmuş tarafından kuruldu.



SC Gayrimenkul Danışmanlığı ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile bugün Claus Soon-Woo Christiansen ve Selda Durmuş tarafından kuruldu.

SC Gayrimenkul Danışmanlığı ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
a- Her türlü emlak,her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar,marketler,depolar,soğuk hava depoları,villa tatil köyleri,devre mülk,apart otel,motel,kamping gibi turistik tesisler ,organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri ,mesken,ev,apartman,işyeri ,arsa,arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak,kiralamak,kiraya vermek;bahçe,tarla,ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak,gerektiğinde projelendirmek.Gayrimenkuller üzerine irtifak,intifa,sükna,kat mülkiyeti,kat irtifakı,şufa hakları ve vefa hakları,gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. b- Yurt içinde ve yurt dışında arsa arazi ve gayri menkul alım satımı yapmak, bu gayri menkulleri kiraya vermek c- Yurtiçi ve yurtdışında her türlü inşaat taahhüt işlerini yapmak, konut, iş yeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak, bunlar üzerinde inşaatlar yapmak. Başkalarına ait arazi ve arsalar üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Şirket yukarıda sayılan maddelerle ilgili olarak imalat, ithalat, ihracat, dahili ticaret, mümessillik, müşavirlik, distribitörlük ve acentelik yapabilir. Ayrıca bu maksat ve gayesinin tahakkuku için yukarıda belirtilen işletme mevzuu çerçevesinde kalmak üzere bütün hakları iktisap ve borçları ilzam edebilir. Şöyle ki; 1- Şirket bu maksatla gayrimenkul satın alabilir. Gayrimenkuller ile ilgili her türlü tasarrufta bulunabilir. İnşaat yapabilir, bunları gerektiğinde satabilir. Şirket sahibi bulunduğu gayrimenkuller üzerinde her türlü mülkiyetten gayri ayni haklar ve ipotek tesis edebilir. Ayni ve şahsi kefalet, teminat ve garanti verebilir. Şirket alacaklarından dolayı başkalarına ait gayrimenkuller üzerinde şirket lehine ipotek alabileceği gibi başkalarının borçlarının teminatını teşkil etmek üzere şirkete ait gayrimenkuller üzerinde üçüncü şahıslar lehine ipotek verebilir. Sahibi bulunduğu menkul ve gayrimenkulleri ve sair varlıkları teminat göstererek istikrazda bulunabilir. 2- Şirket iştigal mevzuuna dahil kurulmuş veya kurulacak şirketlere hissedar olabilir. Yerli veya yabancı hükmü ve yabancı şahıslarla birlikte yeni şirketler kurabilir. Sürekli veya süreksiz her türden ortaklık tesis edebilir. 3- Konusu ile ilgili resmi ve özel ihalelere iştirak edebilir. Taahhüt işlerini deruhde edebilir. 4- Şirket iktisadi maksat ve mevzuunun gerektirdiği bilcümle ticari, sınai, hukuki, mali ve idari işleri yapabilir. Patent, marka, know-how, ve sair sınai mülkiyet haklarını iktisap edebilir. Gerektiğinde üçüncü şahısların istifadesine tahsis edebilir. 5- Şirket maksat ve mevzusunun gayesi için her türden taşıt araçlarını satın alabilir, satabilir, kiralayabilir ve kiraya verebilir.

Adres: Esentepe Mah. Müselles Sok. Soho Residence Ap. N.5/64 ŞİŞLİ


Geri Dön