19 / 04 / 2024

Asgari ücret 4 bin 70 TL mi oluyor?

Asgari ücret 4 bin 70 TL mi oluyor?

Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, milyonlarca vatandaşın heyecanla beklediği ve bugün açıklanması beklenen asgari ücret ile ilgili tahminini açıkladı. Selvi, 'kulağına 4 bin 70 rakamının geldiğini' söyledi.



Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi bugünkü yazısında, asgari ücret ile ilgili  'kulağına 4 bin 70 rakamının geldiğini' aktardı.

Sputniknews'de yer alan habere göre; Selvi, asgari ücretin bugün açıklanmasının gerektiğini belirterek, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'in “Toplumun beklentilerini karşılayan ciddi bir asgari ücret artışı yapacağız” dediğini hatırlattı.

Asgari ücret 4 bin 70 TL mi oluyor?

Selvi yazısında ayrıca şunlaraı da ekledi: "Ankara’da bazı rakamlar konuşuluyor. Benim kulağıma 4 bin 70 TL gibi bir şey geldi. Dilerim daha çok olur ama ben duyduğumu söyleyeyim."

Asgari ücret bugün açıklanıyor mu?

Asgari ücret bugün belli oluyor! İşte verilecek o rakam!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön