19 / 04 / 2024

2022 asgari ücret ne kadar olacak

2022 asgari ücret ne kadar olacak

Milyonlarca kişiyi ilgilendiren 2022 Asgari ücret maaş zammı kararının bugün verilmesi bekleniyor. Henüz bir anlaşma sağlanmasa da Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin asgari ücretin ciddi oranda artacağını açıkladı.

Asgari ücret 4 bin 70 TL mi oluyor?

Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, milyonlarca vatandaşın heyecanla beklediği ve bugün açıklanması beklenen asgari ücret ile ilgili tahminini açıkladı. Selvi, 'kulağına 4 bin 70 rakamının geldiğini' söyledi.

Asgari ücret bugün açıklanıyor mu?

Milyonlarca vatandaşın merakla beklediği 2022 asgari ücretin netleşmesi için son bir toplantı kaldı. Peki son gelişmeler neler? Asgari ücret bugün açıklanır mı?

Asgari ücrette zam oranı netleşti!

Milyonlarca çalışanın merakla beklediği 2022 asgari ücrette zam oranı netleşmeye başladı. Asgari ücretin ne kadar olacağına dair beklentiler yüzde 30'un üstü ve yüzde 45'in altında yoğunlaşıyor. Ulaşılan bilgilere göre işçi tarafı asgari ücretin 4 bin liranın altına düşmemesini istedi.

Asgari ücrette işçinin kırmızı çizgisi 4 bin lira!

Türk-İş Başkanı Ergün Atalay, ekonomik koşulların etkisi ile işçinin alım gücünün azaldığına dikkat çekti ve asgari ücrette sınırın ne kadar olacağını söyledi. Asgari ücret kararının 13 veya 14 Aralık tarihlerinde netleşeceğini aktardı.

Milyonların gözü burada: Asgari ücret için ikinci toplantı bugün!

Asgari Ücret Tespit Komisyonu, ekonomi gündemi ile Türk-İş'in ev sahipliğinde 2022 yılında geçerli olacak asgari ücretin belirlenmesi çalışması kapsamında ikinci toplantısını bugün gerçekleştirecek.

Dikkat! Asgari ücret 5.200 lira mı olacak?

Milyonlarca çalışanın heyecanla beklediği asgari ücret zammı için ilk toplantı 1 Aralık tarihinde gerçekleştirildi. Yüksek zam beklentisi sürerken, asgari ücrette 5.200 lira talebi üzerine yeni ücretin ne kadar olacağı merak ediliyor.

Bakan Bilgin'den asgari ücret zammı için ilk açıklama geldi!

Milyonlarca çalışanın merakla beklediği asgari ücret zammı için ilk toplantı bugün başladı ve Bakan Bilgin'den ilk açıklama geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan müjde! 2022 asgari ücret belli oldu mu?

Milyonlarca çalışan asgari ücret belli oldu mu sorusunun cevabını arıyor. Tüm Türkiye'nin merakla beklediği asgari ücret toplantısının ilki bugün yapılıyor...

Zam pazarlığı başlıyor! 2022 asgari ücret ne kadar olacak?

Milyonların merakla beklediği asgari ücretin belirlenmesi konusunda ilk adım yarın atılıyor. Asgari Ücret Tespit Komisyonu ilk toplantısını yarın gerçekleştirecek.

Rakamlar belli oldu: 2022 asgari ücret ne kadar?

Yeni yılın yaklaşması ile gözler asgari ücretin belirleneceği komisyon toplantısında çevrildi. Milyonlarca çalışan yeni yılda asgari ücretin ne kadar olacağını merak ediyor. Peki 2022 yılında asgari ücret ne kadar olacak?

Asgari ücrette sona yaklaşılıyor! İşte o açıklamalar!

Milyonlarca çalışan 2022 yılında yapılacak olan asgari ücretin ne kadar olacağını merak ediyor. Geçtiğimiz senelerde aralık ayının son haftası netleşen asgari ücret ile ilgili Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin görüşmeleri ilk haftada netleştirme kararında olduklarına yönelik mesaj verdi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'den flaş asgari ücret açıklaması!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Bilgin, milyonların beklediği asgari ücret ile ilgili duyuru yaptı. Aralık ayında başlayacak olan asgari ücret görüşmelerinin ay sonuna kadar uzatılmayacağını ve 1-2 hafta içinde tamamlanacağını duyurdu.

Asgari ücret ne kadar olacak?

Abdulkadir Selvi, milyonlarca çalışanın merakla beklediği asgari ücret konusunu kaleme aldı. Selvi, asgari ücretin net 3 bin 500 veya 3 bin 600 TL olması gerektiğinin vurgulandığını söyledi.

2022 asgari ücret ne kadar olacak?

Milyonlarca vatandaş 2022 yılında asgari ücreti ne kadar olacağını merak ediyor. Ekim ayının sonlarına gelinmesiyle birlikte gözler asgari ücret maaş zammına çevrildi.

Asgari ücret cebe girmeden buhar oldu! fark 20 bin liraya yaklaştı 

Birleşik Metal-İş Araştırma Merkezi (BİSAM), 2022’nin paylaştığı son açlık-yoksulluk sınırı bilgilerini paylaştı. BİSAM'ın paylaşımı 8500 TL'lik asgari ücret oranı baz alındığında Yoksulluk sınırı ile asgari ücret arasındaki fark 20 bin liraya yaklaştı.

Asgari ücret zammından sonra tüp fiyatları arttı mı? 2023'te tüp fiyatı ne kadar olacak? 22 Aralık 2022 fiyat listesi

Milyonlarca kişinin yakından takip ettiği asgari ücret açıklandı. Peki Asgari ücret zammından sonra tüp fiyatları arttı mı? 2023'te 12 kg tüp ne kadar olacak? İşte detaylar...

AK Parti’den asgari ücret açıklaması! 9 Kasım 2022 Asgari ücret ne kadar olacak?

Yeni yılda asgari ücrete ne kadar zam yapılacak? Milyonlarca kişinin gözü kulağı bu sorunun cevabındayken AK Parti’den son dakika asgari ücret açıklaması geldi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, canlı yayında asgari ücrete ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Asgari ücret ne kadar olacak? 1 Ocak 2023 Asgari ücret...

Türkiye'nin en büyük gündemi olan asgari ücrette son dakika! Peki, asgari ücret ne kadar? İşte son durum...

Asgari ücrette resmen son dakika depremi! 1 Ocak 2023 asgari ücret hesaplamalarını görenin ağzı açık kaldı! Hemen bakın!

Milyonlarca kişi tarafından merak edilen ve araştırılan asgari ücret zammı Tespit Komisyonu toplantılarına 1 ay kala netleşiyor. Asgari ücrette resmen son dakika depremi yaşanıyor. 1 Ocak 2023 asgari ücret hesaplamalarını görenin ağzı açık kaldı! Hemen bakın...

1 Ocak 2023 Asgari ücret! Bu haber çok sevindirecek!

1 Ocak 2023 zamlı asgari ücrette yaşanan son dakika gelişmeleri vatandaşlar tarafından yakından izleniyor. Peki, 1 Ocak 2023'de asgari ücret ne kadar? İşte son durum...

Çalışan ve emekliler dikkat! Kasım ve Aralık'ta hepsi değişecek! Asgari ücret, EYT, sözleşmeliye kadro...

Milyonlarca çalışan ve emekliyi ilgilendiren, asgari ücret, emeklilikte yaşa takılanlar (EYT), taşeron ve geçici işçiler ile sözleşmeli memurlara kadro konularında iki ay içinde önemli adımlar atılacak. İşte milyonların beklediği o konularla ilgili son dakika gelişmeleri...

2023 Asgari ücret maaşı belli oldu mu? Yeni yıl zam oranı paylaşıldı mı? 

Ocak ayı asgari ücret zam oranı milyonların gündeminde yer almaya devam ediyor. Temmuz ayında yapılan ara zamdan sonra vatandaşlar 2023 asgari ücret tutarını merak ediyor. Peki 2023 için net bir rakam var mı? İşte detaylar...

Asgari ücret artışı yaşlılık maaşını da vurdu! Yaşlılık maaşı kaça çıktı? Yaşlılık maaşı kaç ayda bir alınır 2022?

Yaşlılık aylığı ne kadar oldu? Asgari ücret zammı, pek çok kişiyi etkilemektedir. Bunların başında yaşlılık aylığı alan kişiler gelmektedir. Peki Yaşlılık maaşı kaça çıktı? İşte detaylar!

Selçuk Geçer'den bomba asgari ücret tahmini! 5 haneli rakam telaffuz etti

Ekonomi piyasalarında farklı bir yere sahip olan Selçuk Geçer, asgari ücret hakkında beklentilerin 10 ila 11 bin lira arasında olduğuna vurgu yaparak, EYT’nin de ‘takır takır’ geldiğini ifade etti. İşte tüm detaylar...

Asgari ücret zammında belirsizlik netleşiyor! Rakam cepleri rahatlatır

Asgari ücret zammı ile ilgili yılın son 2 ayına girilirken araştırmalar daha da arttı. Ocak 2023 zammı ile yeni asgari ücretin ne kadar olacağına ilişkin tahminler ise peş peşe geliyor. İşte ayrıntılar...

Emekli maaşı zammı için asgari ücret tarifesi uygulanacak!

AKP hükümetinin yenil yılda emekli maaşlarına yapılacak zammı asgari ücret zammına endekslemesi bekleniyor.

Asgari ücret hesaplamalarında büyük deprem! 1 Ocak 2023 asgari ücret açıklamaları peş peşe geldi! Hemen bir bakın!

Asgari ücret hesaplamalarında büyük deprem yaşanıyor. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Ocak 2023 asgari ücret açıklamaları peş peşe geldi! Hemen bakın...

2022 asgari ücret ne kadar olacak Haberi

2022 asgari ücret ne kadar olacak

Milyonların merakla beklediği asgari ücret 2022 zammı için geri sayım başladı. Türkiye'nin ana gündemini oluşturan asgari ücret konusunda üç toplantı geride kaldı. İlk görüşmede rakamlar açıklanmazken, son görüşmede taraflar kalori hesabına göre rakamları açıkladı.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Çalışma Genel Müdürü Nurcan Önder, "TİSK'in 3 bin 100 lirayı uygun bulduğunu, Türk-İş'in ise 3 bin 900'ün altına düşmediğini" söyledi. TİSK Genel Sekreteri Akansel Koç ise daha sonra yaptığı açıklamada "3 bin 160 TL gibi bir teklifimiz olmadı, çalışanlarımızı enflasyona ezdirmeyeceğiz" dedi. Türk-İş Genel Sekreteri Nazmi Irgat da "İşveren kesimiyle uzlaşmazlıklarımızı maalesef gideremedik. Ay sonuna kadar zamanımız var" dedi.

"CİDDİ BİR ASGARİ ÜCRET ARTIŞI GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ"

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Bilgin, asgari ücret konusunda çeşitli tahminlerin yapıldığını hatırlatarak, asgari ücret alan...