20 / 04 / 2024

Asgari ücret için taksit iddiası! Canlı yayında rakam vererek anlattı: 'İş dünyası da istiyor...'

Asgari ücret için taksit iddiası! Canlı yayında rakam vererek anlattı: 'İş dünyası da istiyor...'

Asgari ücrete yapılacak zam için meraklı bekleyiş sürüyor. Gözler 7 Aralık çarşamba günü yapılacak olan kritik toplantıya çevrilmiş durumda.



Kasım ayı enflasyon rakamlarıyla birlikte hesaplar yeniden değişirken, 2023 asgari ücret zammıyla ilgili şimdi de 'iki taksit' seçeneği konuşulmaya başlandı. Geçtiğimiz sene yapılan temmuz zammını hatırlatan iş dünyasının isteği doğrultusunda çalışmalar yapılırken, bu sayede konuşulan rakamların daha da üzerinde bir zammın yapılabileceği söyleniyor.

Asgari ücretle ilgili son dakika gelişmesi yaşandı.  'Asgari ücret ne kadar olacak?', Asgari ücret ne zaman açıklanacak?' soruları gündemden inmezken gelen açıklamalar ve tahminler vatandaşlar tarafından merakla bekleniyor. Bununla birlikte hükümet, asgari ücret 2023 zammı için çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ederken ekonomistlerden de tahminler geliyor. Peki asgari ücret ne kadar olacak, asgari ücrete yüzde kaç zam gelecek? İşte Ocak 2023 asgari ücret zammıyla ilgili son gelişmeler...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön