23 / 04 / 2024

Asgari ücrete çift zam dopingi!

Asgari ücrete çift zam dopingi!

Asgari ücrete çift zam seçeneği masada. Bu yıl yapılan zamlar gibi asgari ücret yine çift zamla mı olacak? Gözler şimdi 2023 zamlarına çevrildi. 



CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN MÜJDEYİ VERMİŞTİ
Cumhurbaşkanı Erdoğan ekonomiye ilişkin verdiği mesajların ardından 'Önümüzdeki yılbaşında tüm ücretlilerin durumlarını gözden geçireceğiz.' demişti. Yapılacak düzenlemeler asgari ücrette artışın yanı sıra memur ve emeklilerin de gelirlerini yükseltecek.

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, asgari ücret konusunda yaptığı açıklamada; "Bu yılın sonu, önümüzdeki yılın başında bütün bu fiyat artışları göz önünde bulundurularak vatandaşımızın alım gücünü azaltmayacak ve herkesi tatmin edecek, herkesin 'Bu doğru oldu' diyeceği bir sonuç için çalışmalar yapılacak. Herkesi tatmin edecek önemli bir asgari ücret açıklamasının olacağını söyleyebilirim." ifadelerini kullanmıştı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön